Jó ötletnek tartjátok, hogy májustól egész éjszaka járjon a 6-os villamos?
1általán nem a BKV felelős a keréklaposodásért! - Hanem azok az autósok, gyalogosok, akik a villamos vezetőjét hirtelen fékezésre kényszerítik!
A csatolt Iparik kevésbé csúszkálnak, mint a szóló Ganzok.
Utolsó előtti:
De, igenis a BKV a hibás, hogy nem cseréli ki!
Véleményem szerint pont péntek és szombat éjjel nem kellene őket járatni. Én félteném a részeg szórakozó fiatalságtól, akik poénból összegányolják az egészet. Ráadásul amilyen állapotban vannak, fel sem fogják, hogy mivel utaznak. (a normál utasok persze megérdemlik a kényelmesebb és klimatizált utazást, nem is velük van a baj, bár néha összefoghatnán(a)k az ilyen rendetlenkedő, szemetelő emberek ellen, csak hát ilyen ösztön nincs meg bennü(n)k....)
Egyébként szerintem mindkét járműnek van zaja, én a torony koliban laktam sokáig, mindkettőt lehetett hallani éjjel. A villanyosnak az ívben volt hangja, illetve az ajtózárás figyelmeztetését lehetett még erősen hallani, a busznak meg nyilván gyorsításkor, induláskor van erőteljes hangja, és a körúton sűrűn kell gyorsulni..
Azért mondják, hogy minden villamoson lesz néhány ork, aki vagy fog tenni valamit a balhézó emberek ellen, vagy nem.
Persze szép dolog hogy állítsuk meg a szemétkedő embereket, de Te oda mernél menni beszólni mondjuk egy cigánynak, hogy ne csinálja a fesztivált? Na ügye hogy nem... Hát pontosan ezért nem megy oda más sem. Francnak se hiányzik egy monokli feleslegesen (rosszabb esetben meg valami 8 napon túl gyógyuló...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!