Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Jó ötletnek tartjátok, hogy...

Jó ötletnek tartjátok, hogy májustól egész éjszaka járjon a 6-os villamos?

Figyelt kérdés
2011. márc. 3. 20:26
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
45%
Ha nem Combino járna éjjel a körúton akkor lenne felháborodás. Az Ipari Csukls villamosnak a két középső forgóváza nem hajtot csak fékezett. Esős idpben hajlamos a villamos megcsúszni ilyenkor lapot fékez a kerékbe. Képzeld milyen jó lehet éjjel azt hallgatni hogy dömödömdömdömdöm és rázza az egész épületet. Persze ez kerékesztergával helyre lehet hozni de ugye BKV :)
2011. márc. 7. 10:59
 12/17 anonim ***** válasza:

1általán nem a BKV felelős a keréklaposodásért! - Hanem azok az autósok, gyalogosok, akik a villamos vezetőjét hirtelen fékezésre kényszerítik!

A csatolt Iparik kevésbé csúszkálnak, mint a szóló Ganzok.

2011. márc. 7. 19:42
 13/17 anonim válasza:
én laktam a körúton, a régi villamos borzalmas volt, de a combino szép csendes, nincs vele semmi baj. a motorosokat kéne kitiltani!
2011. márc. 16. 15:40
 14/17 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti:

De, igenis a BKV a hibás, hogy nem cseréli ki!

2011. márc. 16. 16:08
 15/17 anonim válasza:

Véleményem szerint pont péntek és szombat éjjel nem kellene őket járatni. Én félteném a részeg szórakozó fiatalságtól, akik poénból összegányolják az egészet. Ráadásul amilyen állapotban vannak, fel sem fogják, hogy mivel utaznak. (a normál utasok persze megérdemlik a kényelmesebb és klimatizált utazást, nem is velük van a baj, bár néha összefoghatnán(a)k az ilyen rendetlenkedő, szemetelő emberek ellen, csak hát ilyen ösztön nincs meg bennü(n)k....)

Egyébként szerintem mindkét járműnek van zaja, én a torony koliban laktam sokáig, mindkettőt lehetett hallani éjjel. A villanyosnak az ívben volt hangja, illetve az ajtózárás figyelmeztetését lehetett még erősen hallani, a busznak meg nyilván gyorsításkor, induláskor van erőteljes hangja, és a körúton sűrűn kell gyorsulni..

2011. márc. 16. 20:30
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért mondják, hogy minden villamoson lesz néhány ork, aki vagy fog tenni valamit a balhézó emberek ellen, vagy nem.

Persze szép dolog hogy állítsuk meg a szemétkedő embereket, de Te oda mernél menni beszólni mondjuk egy cigánynak, hogy ne csinálja a fesztivált? Na ügye hogy nem... Hát pontosan ezért nem megy oda más sem. Francnak se hiányzik egy monokli feleslegesen (rosszabb esetben meg valami 8 napon túl gyógyuló...)

2011. márc. 16. 21:19
 17/17 anonim válasza:
Pont ezért írtam, hogy összefoghatnánk, mert egyedül én sem mennék oda egy (többhöz meg pláne) orkhoz, de még akkor sem, ha 2x annyian lennénk. Viszont lehet, hogy magához térne, ha a fél villamos ellene van. Azért elég sok ember szemében látszik a véleménye, csak szerintem attól fél ha netán ellene menne, nem állna mellé a többi, aki egyébként ugyanúgy érez.
2011. márc. 17. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!