Távolsági bérlethez- bérlet igazolóhoz- igazoló lap?
Ma benn voltam a Balaton volánnál és venni akartam bérlet igazoló lapot (lakhely-iskola-tanműhely) erre az útvonalra szerettem volna kérni. Erre azt a választ kaptam, hogy az iskolától kérjek igazolást, hogy oda járok. Volt nálam iskola látogatási, diák igazolvány meg a bérlet. És végül a hölgy nem adott semmit. Minek 3 papír, hogy utazhassak???????? Az a röhej, hogy venni akarsz nem adnak, sofőr kéri nem tudsz mutatni semmit, ezért nem buszozhatsz, és ha mégis felenged jön az ellenőr és megbüntet 8,000Ft-ra. Ilyenkor mit kell csinálni??
Hihetetlen az egész redszer.
Nem értem...az igazolás arról h az isidbe jársz az az iskolalátogatási nem??
Ez már olyan szintű szőrszálhasogatás...
Elgondolkoztatok már azon, h ez a "lapocska" mire is jó?
elmondjam? semmire!
Miért?
--> ez arra való; hogy igazold vele ; te az iskolád és a lakhelyed között utazol.
ezért kifizetsz x forintot.
buszon: ellenőr kéri, nekem nincs, de mutatom a személyim, a diákom, és a lakcímkártyám.és nem fogadja el.miért kérdezem én? erre ő: ez a ppapír nekünk arra kell h megtudjuk állapítani......etc.
én: de itt van a 3om igazolványom, amivel kilehet alapbol váltani ezt a papírt.ezek nélkül(elvileg) nem adják ki.akkor mi a problem? ők: kérdezze meg az irodát; írok egy csekket 2 rugóról.lol azt; köszi
(én most épp lázadok ez ellen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!