Érintettek. Ti fizetitek a büntetéseteket a Dr. Kováts Sebestyén László ügyvédi irodának?
Szia!
Nekem tavaly ilyenkor is küldtek a BKV-tól levelet, hogy fizessek valami tizen- vagy huszonvalahányezer forintot de akkor is kidobtam meg a mostanit is kidobtam amit ez Kováts küldött. Szerintem már tavaly se követelhették volna mert ha jól emlékszem valami 2005-ös büntetésekről van szó.
Előző vagyok.
Különben meg engem egyáltalán nem érdekel. Ezt a két levelet kaptam eddig összesen, nem is nagyon érdekli őket sem szerintem. :-/ Legalábbis én ebből úgy gondolom. Csak bepróbálkoznak...hátha.
Dr. Kováts Sebestyén László ügyvédi iroda = Dr. Rádi Péter ügyvédi iroda = EOS KSI Inkasszó Magyarország Kft.
A legtöbb munkát az adminisztrátorok és a telefonosok végzik, az ügyvédek sokszor nem is látják az ügyeket.
A dolgozókat úgy hajtják agyon, ahogy nem szégyellik, ezek után az ügyfelük nem akarok lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!