Miskolciak! Hogy hívják az autóbuszok végállomását?
& Hogyan juthatnék el a buszvég.-től a Sétány utcáig?
Nagyon szépen köszönöm előre is !
Szerintem a Búza tér lesz az, ahol a Debrecen-Miskolc távolsági járat megáll.
Illetve néztem, hogy van, és az 1 / 1A-s helyi autóbusz ami ki volt jelölve, majd aztán séta tovább, de nem tudom, nem vagyok helyi.
Nagyon elhagyatott az az utca egyébként?
Nah igen az a Szakképző iskola érdekel engem pont. :D
Majd oda szeretnék menni nyílt napra. :)
Értem. Akkor próbáld majd megkeresni a kettes villamost, és majd a vasgyár végállomáson leszállni. Ha emlékeim nem csalnak akkor egy hang mondja a megállókat. Ott leszállsz. Látsz majd egy 4v5 emeletes épületet, amerra majd megy el a villamos kb abba az irányba, amelett az épület mellett van egy járda azon mész befele kb 200 métert és ott lesz.
Összegezve: leszállsz a villamosról, balra fordulsz, mész 20métert, balra fordulsz, egyenesen mész kb 150-2500métert és ott vagy kb.
A búzatéren a villamost majd bárki megtudja mondani neked, de am ha jön a busz majd Debrecenből, akkor majd át is megy a sineken, annyi h ne a tiszai fele indulj el vele, hanem a vasgyár fele...
Voltam ma Miskolcon. :)
Búza téren leszálltam, majd villamos a Thökölyiig- és 2 VP busszal mentem le a Vasgyárig.
De nagyon kacifántos volt, hogy őszinte legyek.
jaja, m most cserélik a tökölitől a sineket végig és azért, am nem lett volna bonyolult. kb 15perc alatt ott lehet lenni a búzáról, ha épp nem folynak építési munkák a sineken :(
Meggyőzött am az iskola? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!