Lenne egy furcsa felvetésem, szerintetek lehetséges ez? -->
Úgy döntöttem hogy nem vásárolok BKV havi bérletet,így spórolva a nyárra (nem érdekel hogy ki tartja hülyeségnek,vagy zsenialitásnak).
Szóval a következőt találtam ki.
Mondjuk én szépen utazok a villamoson,és mondjuk jön egy ellenőr, és ugyebár kéri a cuccost,én erre pedig azt reagálom,hogy spanyolul kezdek el hadoválni neki,és mindig lesz nálam egy bekészített térkép,bézbólsapka,fényképezőgép,és ezeket előveszem és úgy teszek mintha turista lennék.
Ezt jó ötletlen tartjátok ?
akkkor meg dupla szopás lesz, másrészt meg vannak kártyái 10-20 nyelven, odaadja amelyik kell, aztán beadhatod, hogy diszlexiás vagy, persze spanyolul.. meg leszállítat, hozza a rendőröket..vágod??
az ötlet maga jó, csak sajnos kivitelezhetetlen.
Szerinted nincsenek felkészülve ezerféle hasonló trükkre?
Amúgy elég feltűnő lenne, ha jön az ellenőr, aztán gyorsan elkezdenél beöltözni túristának. :)
hát ez szerintem nagyon ellenőrfüggő, mi ezt haverrel egyszer hülyeségből bejátszottuk, hogy elkezdtünk angolul bszélni, oda se jött :). De ez már régen volt. Azóta az ellenőrök is komolyabban veszik ezeket a dolgokat.
Nem beszélve arról, hogy ha az ellenőrnek van egy kis pszichológiai érzéke beszól egy olyat, hogy nem tudod megállni röhögés nélkül, és már le is buktál, hogy tudsz magyarul...
Másrészt mindig hurcolni magaddal ezeket a dolgokat... Nem tudom. A rendőr meg ugyanúgy igazoltathat, és akkor nagyon csúnyán le fogsz bukni.
Egy haverom a rendőrrel játszotta ezt el. Azthiszem gyorshajtásért állították meg, és ő németül kezdett beszélni, ja és osztrák rendszámos az autója mert kint él. A rendőr pedig mutatta neki h menjen tovább XD. Mondjuk szpás lett volna ha igazoltatja, mert születési helye Mo-n van:D
Szvsz próbálkozni lehet, de lehet h többet veszítünk mint amit nyerhetnénk vele.
Hát elgondolkodtató a dolog azért.
Nem tudom,lehet hogy tényleg kockázatos...
szerintem ha megpróbálod magad külföldinek kiadni, majd lebuksz (bárhogy is), akkor akár még a hatóság félrevezetéséért is elővehetnek, mert ez tulajdonképpen az.
ÉS a félrevezetésnek pedig akár már jogi következményei is lehetnek. Ezt azért vedd fontolóra!
Ha én rendőr lennék, és szórakoznál velem, tuti feljelentenélek félrevezetésért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!