Tehenet lehet szállítani személyvonaton? Milyen jegyet kell neki venni?
Aztapics@ba!
Hát ez k. jó! Tehén vonaton.
De igazából én a helyedben bérelnék egy helikoptert.
Tehénnek olyan jegy kell, mint neked. MRHA!
Marhavagonban lehetséges szállítani. Csak nem minden állomáson van állatrakodó, na meg szerintem elég drága, mert egy egész kocsit ki kell bérelned egy tehén miatt, ami százezres összegbe kerülhet. Valamilyen állatszállítással foglalkozó céget vagy ismerőst kell megkérned szerintem. Vagy próbálkozzál itt...
Nos, Aki látott már tehenet és személyvonatot.... azok tudjuk, hogy ez FIZIKAI képtelenség.
Borjú esetleg felfér személykocsiba, de kifejlett állat NEM.
Emberi hullát különböző trükkökkel szoktak szállítani, de ez pedig Tamási Áron novellák kategória.
Tehén nem fér be. - Meredek neki a "rámpa".
Mondjuk az biztos, hogy be sem fér az ajtón, meg nem tud felmenni a lépcsőn.
Na de alacsonypadlós motorvonatra talán fel tud lépni, meg ha olyan helyen szállsz fel, ahol nincs állomási személyzet, ott megpróbálkozhatsz. Na de úgysem fog sikerülni, mert a kalauz nem ad indítási engedélyt, a mozdonyvezető meg nem fog indulni. Az utasok vagy nevetnek, vagy csodálkoznak, vagy rémüldöznek.
Rád kihívják a rendőrséget, az állategészségügyet, a mentőket, a Blikket, a RTL-Klubot és sokan fognak videózni, így biztosan fenn leszel a youtube-on, sőt még a Fókuszba is bekerülhetsz, meg az Aktívba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!