Merre van a józsefvárosi piac?
Figyelt kérdés
Nem voltam még ott, de mondjuk Stadionoktól 1-es villamossal megyek és leszállok a Kőbányai úton, onnan merre találom?
És mikor érdemes menni? Mondjuk szombat? Dél - 1 óra körül még oké? Vagy mindenképp hamarabb?
2011. febr. 2. 20:42
1/4 anonim válasza:
Szerintem a szombat dél / egy óra az tökéletes. Ahogy áthalad a villamos a kereszteződésen (a megálló előtt) akkor ha a menetirányt vesszük alapul jobbra kell majd besétálnod a Kőbányai úton.
De szerintem látni fogod, mert elég sokan mennek arra, rohangálnak az úttesten fel-alá a kínaiak stb... nem lehet eltévedni.
De ha megkérdezel bárkit is, meg fogja mondani neked.
2/4 anonim válasza:
Oda reggel menjél.. 12 elött, vagy akár 11 elött is. Amúgymeg 28-as villamosra szállj fel, onnan már nem fogod eltéveszteni, ott szállj le, ahol a sok kínai is.
3/4 anonim válasza:
Azért túl korán ne menj. Én voltam már ott reggel 8-kor, a fele kínai csak akkor pakolászott ki. Délután 4-5-ig nyitva, szerintem nem késő ha dél körül mész...
4/4 anonim válasza:
A Blaha Lujzán felszállsz a 28-ra és tényleg ott szállsz le,ahol a sok kínai,meg csoki is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!