SÜRGÖS hogyan tudok a legolcsóbban eljutni Hollandiába (nem repülövel) én vonatra gondoltam na mennyi ft ba kerülne ez nekem?
Figyelt kérdés
almere- buiten
Kopenhagenstraat
ide szeretnék eljutni
2011. febr. 1. 22:22
2/4 anonim válasza:
Nem olyan egyszerű megmondani.
1. 26 év alatt olcsóbb lehet
2. van olyan jegy, ami Ausztriában vagy Németországban váltható csak, idehaza meg csak drágábban
3. nem mindegy, hogy csak odaút vagy oda-vissza
4. egyes olcsó jegyek csak az éjszakai vonatokra vonatkoznak, és arra is csak korlátozott számban kapható, valamikor már több héttel az indulás előtt elfogy
5. egyes olcsóbb jegyeket csak a Wastels ad ki a Keletiben, a rendes pénztár nem
Szóval nem olyan egyszerű a helyzet.
3/4 anonim válasza:
Szerintem messze a repülő a legolcsóbb, nem értem mért tartózkodsz tőle..
4/4 anonim válasza:
A repülő csak akko rolcsó, ha fél évre előre veszel jegyet.
Én sokat nézegettem a holland utakat, de végül nem mentem, szerintem a legolcsóbb busszal menni, Orangeways 16-18 ezerért elvisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!