A Keletiből hogyan jutok ki az Örs vezér térre metrózás nélkül?
Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 17:37
2/11 A kérdező kommentje:
kössz :D
2011. jan. 24. 17:48
3/11 anonim válasza:
Én nem tudom itt az emberek miért utálják ennyire a metrót...
Egyik leggyorsabb, legbiztonságosabb, legkényelmesebb utazási eszköz... kb 7 perc alatt ott vagy!
4/11 anonim válasza:
Miért kéne másfél óra? 3 km ha jól tudom.
5/11 anonim válasza:
7 busszal a Bosnyák térre, aztán 3 villamos Örs :)
6/11 anonim válasza:
Nem a metrót utálják, hanem bliccelni akarnak.
Amúgy javasolnám a szakaszjegyet, 3 megállóig érvényes! Keleti-Stadionok-Pillangó u.-Örs vezér tere. Ez pont 3 megálló!
7/11 anonim válasza:
80-as trolibusz, végállomástól végállomásig. Az amúgy 7 perces út így 25 perces lesz, de ez az ára a bliccelésnek. (Amúgy miért olyan biztosak az emberek, hogy csak a metrón vannak ellenőrök?)
8/11 anonim válasza:
Igen a nyolcvanas troli az pont a keletitől megy az örsre az út tényleg kb fél óra
de ott is jöhet az ellenőr
9/11 anonim válasza:
én spec nem szeretem a metrót mert félek h eltévedek.. mondjuk eddig kb 3x metróztam..nem vagyok pesti.
olyan bonyolult nekem az az egész rendszer:D
sose tudom hol, merre menjek:P
10/11 anonim válasza:
Ne tévedj el, tévedj el Londonban vagy Párizsban, ott el lehet, de itt nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!