Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Keletinél illetve a Kálvin...

A Keletinél illetve a Kálvin téren hogyan lehet majd átszállni a 4-es metróra?

Figyelt kérdés

Gondolom nem kell majd feljönni a felszínre. Egyszer láttam egy képet amin egy zárt kapu volt, hogy ott lehet majd átszállni, viszont nem tudom hogy az hol van. Tényleg van ilyen?

Erre gondolok: [link] lehet hogy vak vagyok, de tényleg nem láttam még a keletiben.

2011. jan. 22. 22:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Metró-metró között általában csak egy mozgólépcső van, lásd kettes metróról a hármasra a Deák Ferenc térnél.
2011. jan. 22. 22:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Én voltam lent a Kálvin téren az építkezésen, és feljöttem a Rákóczi téren. Rendesen lesz ilyen átjáró, meg építenek ilyen atombunkert is, elvileg kötelező.
2011. jan. 22. 23:15
 3/10 anonim ***** válasza:
53%

Egyszerű: a keletinél és a Kálvin téren úgy lehet majd átszállni, mint most a Deákon a 2-es-ről a hármasra...

Mozgólépcső -"összekötőalagút" -mozgólépcső

2011. jan. 22. 23:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Tévedés! :((( A Kálvinnál lesz összekötő-alagút, de a 2-es metró vágányai alatt visz át, míg a Keletinél sajnos fel kell jönni az aluljáróba, de ott amúgy sem sokan fognak átszállni, mert nincs sok értelme. Nem ezért nem épült, hanem állítólag nem fért el, na de a Kálvinon is elfért!

Na szóval, ha nem épül tovább, akkor csak az Örs felől érdemes átszállni, mert a város irányából a villamossal jobb megközelíteni.

Aki a Rákóczi térre, vagy a Köztársaság térre nem lesz sok utas szerintem, a Szt. Gellértre meg a Móriczra Deákon villamosra átszállva könnyű eljutni. Szóval ez kissé szívás lesz, de azért nem annyira.

2011. jan. 23. 02:21
 5/10 A kérdező kommentje:
Máshol is lehet már látni a jövőbeli "lejáratot" a metróhoz, úgy mint a Fővám téren?
2011. jan. 23. 11:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Mindenhol lehet már látni.
2011. jan. 23. 12:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Próbáljátok ki Ti is a Deák-on a közvetlen összekötőt,

Mérjétek le a különbséget......

Időben és fáradtságban is alig rövidebb, mint föl és lemenni a hosszú mozgólépcsőkön.

Csupán alternatíva, illetve megosztja a tömeget, ám alig rövidebb.

2011. jan. 23. 23:05
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
A 4-es metró SOHA nem fog elkészülni.
2011. jan. 25. 17:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Kár, hogy a 4-es metrón egyáltalán nem építenek atombunkert, és nem is kötelező...
2011. jan. 28. 14:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Mire az kesz lesz, nekunk mar jo esetben csak jarokerettel, rosszabb esetben sehogy :)
2011. jan. 28. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!