A Keletinél illetve a Kálvin téren hogyan lehet majd átszállni a 4-es metróra?
Gondolom nem kell majd feljönni a felszínre. Egyszer láttam egy képet amin egy zárt kapu volt, hogy ott lehet majd átszállni, viszont nem tudom hogy az hol van. Tényleg van ilyen?
Erre gondolok: [link] lehet hogy vak vagyok, de tényleg nem láttam még a keletiben.
Egyszerű: a keletinél és a Kálvin téren úgy lehet majd átszállni, mint most a Deákon a 2-es-ről a hármasra...
Mozgólépcső -"összekötőalagút" -mozgólépcső
Tévedés! :((( A Kálvinnál lesz összekötő-alagút, de a 2-es metró vágányai alatt visz át, míg a Keletinél sajnos fel kell jönni az aluljáróba, de ott amúgy sem sokan fognak átszállni, mert nincs sok értelme. Nem ezért nem épült, hanem állítólag nem fért el, na de a Kálvinon is elfért!
Na szóval, ha nem épül tovább, akkor csak az Örs felől érdemes átszállni, mert a város irányából a villamossal jobb megközelíteni.
Aki a Rákóczi térre, vagy a Köztársaság térre nem lesz sok utas szerintem, a Szt. Gellértre meg a Móriczra Deákon villamosra átszállva könnyű eljutni. Szóval ez kissé szívás lesz, de azért nem annyira.
Próbáljátok ki Ti is a Deák-on a közvetlen összekötőt,
Mérjétek le a különbséget......
Időben és fáradtságban is alig rövidebb, mint föl és lemenni a hosszú mozgólépcsőkön.
Csupán alternatíva, illetve megosztja a tömeget, ám alig rövidebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!