Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Tudom, hogy kicsit hülye ez a...

Tudom, hogy kicsit hülye ez a kérdés, de a bkv vonaljegyekből a 270ft-os és 300ft-os jegyek még felhasználhatók?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy nem csak az a lényeg,hogy még ne legyenek felhasználva vagy az is,hogy mindig a legaktuálisabbat vegyem meg?
2011. jan. 19. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Amennyiben van rajta ezüstcsík, akkor teljesen mindegy, hogy "mennyibe került".
2011. jan. 19. 18:11
 2/4 anonim ***** válasza:

Ahoj!

Ezt a kérdést kb. 3 napja tették fel, úgyhogy a válasz még mindig ugyanaz, amíg nincs lelukasztva, addig érvényes, legyen az bármilyen árú és színű jegy, csak biztonsági csík legyen rajta (hogy azért mégse otthon nyomtatgass :) )

2011. jan. 19. 18:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Oké,köszi a válaszokat:)
2011. jan. 19. 19:29
 4/4 anonim válasza:
olyat csinálhatnak,hogy kifizettetik veled a különbözetet, ezt nyilván zsebre teszik.velem már volt ilyen még a lila 136 forintos jeggyel ha jól emlékszem.csak azt nemtom miért jó ez a sok hű-hó 30 forintért
2011. jan. 20. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!