Ha leszállok a Keleti pályaudvarnál,akkor Flumei út és a Kőbányai út kereszteződésig kell gyalogolnom? előre is köszi.
2011. jan. 18. 10:23
1/9 anonim válasza:
A Keletitől a Festetics utcából indul a 24-es villamos. Azzal 3 megálló az Orczy tér (ez a Kőbányai és Fiumei kereszteződése), és onnan még egy kicsit gyalog. De jobb, ha a metróval csak a Blaháig mész, aztán a Népszínház utcából a 28-as villamossal. Nem tudom, hány megálló, de az végigmegy a piac mellett, és közvetlenül a bejáratnál tesz le.
2011. jan. 18. 10:37
2/9 anonim válasza:
A keletitől a 24-essel jutsz el arra, bár az nem megy el a piac előtt.
Egyébként gyalog sincs túl messze, 3 megálló + gyaloglás, mondjuk bent úgyis sokat kell mászkálni :)
Én is a Blaháról szoktam menni, a Meki mellől indul a 28-as és a 62-es villamos, azok elvisznek a bejáratig, de szerintem felesleges elmenni a Blahára emiatt, amíg körözöl meg mozgólépcsőzöl (7essel szerintem gyorsabb a Keleti-Blaha) simán legyaloglod a 24-estől a bejáratig az utat.
2011. jan. 18. 10:43
3/9 anonim válasza:
(mármint ha az eredeti kiindulóhely a Keleti, ha úgyis metrón vagy a Blaháról kényelmesebb - előző voltam)
2011. jan. 18. 10:44
4/9 anonim válasza:
Ha metróval mész akkor az sokkal egyszerűbb,hogy leszállsz a Blaha Lujza téren.Kimész a Népszínház utcai kijáratnál és ha felértél akkor elindulsz balra a meki irányába és ott lesz a villamosmegálló.De csak a 28-al tudsz elmenni és a Kőbányai út 31. az a megálló ami közvetlen előtte van.
2011. jan. 18. 15:04
5/9 anonim válasza:
Miért, a 62-es nem jár, vagy mi van vele?
2011. jan. 18. 18:06
6/9 A kérdező kommentje:
köszi ezt a sok választ. megpróbálom valamelyiket.
2011. jan. 18. 18:13
7/9 anonim válasza:
A Délinél felszállsz a piros metróra a Blahán leszállsz, besétálsz a Népszínház utcába onnan indul a 28-as és a 62-es villamos, bármelyikre felszállhatsz, a 37-es nem jó!!
a 28-asról és a 62-essel az Orczy tér után kell leszállni, vagy az Orczy után kettővel is jó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!