Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Zrínyi laktanyától a fóti...

A Zrínyi laktanyától a fóti Cora-ig szeretnék eljutni tömegközlekedéssel, segítene valaki?

Figyelt kérdés
2011. jan. 4. 12:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Metro,busz ,villamos,taxi,fogaskerekü,ez mind tömegközlekedési ezköz,jo utat.
2011. jan. 4. 13:19
 2/5 anonim ***** válasza:
utvonalterv.hu
2011. jan. 4. 15:19
 3/5 Tubarózsa ***** válasza:

szia! az a helyzet hogy a Zrinyi laktanyát nem tudom holvan. :( de onan az Újpest-Városkapu metró megállohoz kell eljutnod. (ha köbánya-kispest felöl mész akkor célszerű a metró elejébe menni) és városkaputól, Volánbusszal (310 v 311 es) lehet menni, általában minden órakkor megy. (fót-dunakeszi-újpest van kiirva rájuk).

én csak ennyit tudok segíteni. (a jegy ára kb. 155-245ft attól függ diák v teljesáru meg hogy van-e bksz bérleted).

üdv!

20L

2011. jan. 4. 17:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha a hódmezővásárhelyi laktanyára gondolsz (ugyanis a Google azt dobta ki), akkor busszal felmész Pestre, a Népligetnél felszállsz a 3-mas metróra Újpest-Központ felé, 15 megálló, 196-os vagy 196A-s busszal Újpalota, Szentmihályi út felé 3 megálló, 124-es busszal Rákospalota, Bogáncs utca felé 10 megálló, majd egy kis séta ( [link] ). 1 db átszállójegy és 1 db vonaljegy (490 + 320 = 810 Ft).
2011. jan. 4. 18:04
 5/5 Tubarózsa ***** válasza:

17.53as vagyok

Lemon: onan gyalog messze van a Cora! meg nincs járda, de van kb 3körforgalom meg egy felüljáró! nem érdemes itt sétálgatni, a Volánbusz viszont bemegy a Corához, a parkoloba áll meg(pár 100m re a bejárattól!)

nem bántásból írtam. csak nekem ott (is) megy a buszom, igy már csukott szemmel is tudom lassan mi merre van arrafelé! :)

amugy néztem a google-t én is és elsőre nekem is a hódmezővásárhelyi jött ki, de láttam egy kerepes úti címet is. nem lehet hogy inkább az? (csak kérdem)

üdv.

2011. jan. 4. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!