Hogyan tudnék eljutni Szlovákiából (Ipolyság) Nyíregyházára? Valaki írjon nekem pontos járatokat, fontos!
Begyalogolsz Hontra( nem tűnik olyan vészesnek) 4-5Kmnek láttam Google earthon. Megoldás a gyalőglás helyett: autóstop, illetve biztos van buszjárat, nem vagyok jártas ott.Hontról busszal Balassagyarmatra, Balassagyarmatról pedig vonattal a keletibe. 2 járat átszállás nélkül elvisz. Keletiből pedig kb2óránként jár Intercity, illetve van egy nemzetközi gyors. Mehetsz Balassagyarmatról Aszódra, és onnan Szerencsig, onnan Nyíregyházára.
Máv menetrend:
Volán menetrend: [link]
Üdvözlettel: egy nyíregyházi
Ahoj!
Šahyról több lehetőség is van:
- csak vasúttal: Šahy - Čata - Štúrovo - Szob - Budapest-Nyugati pu. - Nyíregyháza irányban.
- busszal: Kimész a határig, ott felszállsz a Balassagyarmati buszra (Parassapuszta, országhatár), majd tovább Balassagyarmat - Salgótarján - Eger - Nyíregyháza útvonalon. (Az említett helyeken átszállás van!) Ez km-ben a legrovidebb.
- gyaloglással: Busszal Šahy - Lučenec - Rimavská Sobota - Lenartovce. Ott átsétálasz Bánrévére, kevesebb gyaloglás, mint elmenni Parassán a határig, majd onnan vonattal Bánréve - Miskolc - Nyíregyháza.
Kereséshez ajánlott: www.cp.sk itthoni belfoldi járatokhoz.
elvira.mav-start.hu a MÁV keresoje
www.menetrendek.hu az osszes Volán keresoje Magyarországon.
*az elso lehetoséget a www.cp.sk is tudja, abban is meg lehet nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!