Milyenek a romániai vonatok? (olvass tovább)
Figyelt kérdés
úgy értem igazak-e a "rémhírek" az utazás körülményeiről? patkányok, szotyiárusok stb..2010. dec. 26. 20:40
1/4 anonim válasza:
Szerintem annyira nem vészesek, bár nem jártam arra, csak olvasom a vasutas fórumokat, és nem írnak rémisztgetésekről. Bár vannak lepukkant vonatok, de azért ott is egyre több a rendes vonat, főleg a fővonalakon.
2/4 anonim válasza:
Hol élsz te?
Erdélyben igaz régiek a vonatok DE egy grafiti sincs rajta! nincsenek felvágva az ülések,nincs hugyszag a vonatokon!
Összeségében inkább utazok erdélyben mint magyarországon!
3/4 anonim válasza:
Attól függ, mennyire félreeső útvonalon utazol és milyen vonattal(nemzetközi stb). Egyébként a várótermek általában még mindig nagyon lepukkantak és jellegzetesen büdösek a nagyobb városokban is, de az ország fejlődik, így vagy full szuperrel vagy a legaljával lehet csak találkozni, ez a két kategória van. Sok cigányra is kell számítani, ha nem nemzetközivel mész. Onnantól pedig adódik a hangzavar, kosz, bűz. Az én tapasztalataim a NAGYVÁRAD és SZILÁGYSÁG vasúti körülményeit foglalják össze.
4/4 anonim válasza:
Mikor édesanyám utazott a vonaton, egy tanya mellől kínnt egy cigánygyerek egész egyszerűen kővel bedobta az ablakot és így ment tovább a vonat ablak nélkül. Ez mondjuk 7-8 éve volt. De a mentalitás a lényeg, azon nem változtat az, hogy újabb vonatok vannak azóta sok helyütt. Az igénytelenség ott is úgy fészkeli be magát, mint máshol, csak ami új, azt még nem tudták annyira összekoszolni, szétrombolni, nem látszik meg rajta MÉG.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!