Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Hogy jutok el Debrecenbe?

Hogy jutok el Debrecenbe?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szilveszterkor Tankcsapda koncertre szeretnék elmenni. Csak nem tudom, hogyan tudok eljutni oda, és mennyiért. Diákként. Bp.-ről.

2010. dec. 24. 21:42
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

én nem foglak lehozni.

vonatal: [link]

2010. dec. 24. 21:57
 2/14 anonim ***** válasza:
70%
Menj gyalog az ingyen van. Pár nappal előbb érdemes elindulni.
2010. dec. 24. 22:17
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Vagy vonattal, vagy busszal.

[link]

[link]

2010. dec. 24. 22:19
 4/14 A kérdező kommentje:
Gyalog jó ötlet. Már jöttem haza gyalog a PeCsától gyalog. Tárnokra. Közben kiraboltak a cigányok... :D Mondjuk este nem a legjobb, de lekéstem a vonatokat. :)
2010. dec. 24. 22:20
 5/14 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem menj vonattal, ott nem kell átszállni, mondjuk hajlamosak felsővezeték-szakadás miatt órákat állni, vagy elromlott fűtés miatt mínusz fokok vannak a fülkében.

A buszokon meleg szokott lenni és tapasztalataim szerint kevésbé késnek, na meg azokon kevésbé fognak kirabolni egyes népcsoportok.

BP-Debrecen viszont vonaton egyszerűbb.

2010. dec. 24. 22:25
 6/14 A kérdező kommentje:
Vonaton cigányok a Fekete Seregnek képzelik magukat? Bizalomgerjesztő. :D
2010. dec. 24. 22:38
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Menj IC-vel, az a leggyorsabb és biztonsági szolgálat is van (és kevesebb cigány).

De ha elkezd szállingózni a hó, akkor az is késhet 60-90 percet...

2010. dec. 24. 23:08
 8/14 anonim ***** válasza:
70%

Sőt, akár 6 napot is késhet mi?

Azért túlozni kár...

Néha náha késik 10-15 percet de 90 perc késéshez nagy havaria kell... Mondjuk egy öngyilkos aki ma is volt, de az nem a hószállingózástól függ...

2010. dec. 24. 23:11
 9/14 anonim ***** válasza:
77%

Pár hete Füzesabonyban sikerült 40 percet állnunk a hideg vonaton kábelszakadás miatt.

Egy barátnőmnek pedig épp a debreceni járaton lopták el a laptopját.

Jópár éve utazgatok már, tapasztalataim szerint a busz melegebb és biztonságosabb, bizonyos vonalakon gyorsabb is és kevésbé hajlamos késésekre, még a szokásos 10 perces vonatkéséssel sem kell számolni, csak hó vagy dugó esetén. Rétinéger is kevesebb van rajta, a távolságiakon alig-alig és kevésbé lehet lopni.

A vonat hangulatosabb, nem zsibbadsz el, lehet pisilni, IC-n néha van működő konnektor, valahol ez a gyorsabb - főleg, ahol nem is jár busz közvetlenül. Viszont a gyors/személyeken sokszor nincs fűtés és a tolvajok is szeretnek ezeken dolgozni. Koncertezés előtt a bemelegítő piálás, után pedig az esetleges rosszullét miatt a vonat jobb, mondjuk egyedül elaludni semmilyen vonaton nem érdemes, még a gatyát is lelopják rólad, főleg éjjel, mondjuk szilveszter környékén többen utaznak.

2010. dec. 25. 00:00
 10/14 anonim válasza:
100%
budapest nyugatibol jönnek a vonatok 2 óránként...és itt is debben a vasutállomástol kb 10 perc a főtér mer onnan csak jönni kell egyenesen...busszal körülményesebb mer nincs közvetlen budapest-debrecen járat...vonat a legegyeszerübb én mindig azzal közlekedek a két város között
2010. dec. 25. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!