Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Nyugati pályaudvar vagy Népliget?

Nyugati pályaudvar vagy Népliget?

Figyelt kérdés

Melyik a biztonságosabb? 2 hét múlva megyek fel Pestre , Főiskolai nyílt napra, ha vonattal megyek akkor nyugati pályaudvaron szállnék le ha busszal akkor a Népligeten. Mivel még sosem jártam ezeken a helyeken ezért lennék kiváncsi , hogy melyik a biztonságosabb . Kicsit bennem van a félsz :)

Köszönöm!

2010. dec. 22. 17:28
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Népliget. Nem azért mert a nyugati gáz hanem mert 1 átszállással elérhető az uticélod.
2010. dec. 23. 11:23
 12/18 anonim ***** válasza:

Nappal egyik sem vészes. Ne taxizz nem érdemes, helyismereted nincs be is csaphat a taxis, tömegközlekedj, akinek szája van, sosem téved el. Ha a Népligetbe mész átmész az aluljárón az 1-es villamos megállójába, a Bécsi út iránya a jó neked, valakit megkérdezel, hogy melyik az (Bécsi út, Stadionok Észak felé.. ) felszállsz., leszállsz a Stadionoknál, ott megkeresed a 80-80A trolibusz megállóját (Csertő utca/ Örs vezér tere felé) akárkit megkérdezhetsz, hogy hol van felszállsz és leszállsz a Róna utcánál ott 5 percen belül lesz a Buzogány utca.

Hogyha a Nyugatiba mész ott lemész az aluljáróba felszállsz a 3-as (kék) metróra (Kőbánya-Kispest irányába) leszállsz a Deák téren, átszállsz a 2-es (piros) metróra Örs vezér tere irányába és elmész vele a Stadionokig, onnan pedig az előbb leírt troli. A Deák téren ki van táblázva melyik metrót merre találod.

2010. dec. 23. 18:10
 13/18 anonim ***** válasza:

Átszállásos utazáshoz átszállójegyet vegyél, olcsóbb, mint két vonatjegy. Metróról metróra való átszállásnál nem kell új jegyet lyukasztanod!

Amúgy nappal tényleg ne parázz. Este sem olyan vészes, csak jobban oda kell figyelni, meg többet menni a felszínen, és kevesebbet az aluljárókban...

2010. dec. 26. 20:58
 14/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!

Kicsit utánanéztem és akkor a tömegközlekedést választom! :)

2010. dec. 26. 22:19
 15/18 anonim ***** válasza:

A nyugatitól is van 1 átszállásos lehetőséged:) Nyugati -> 3-as metró Újpest-központ felé, ezzel elmész az Árpád hídig, itt pedig átszállsz a 32-es buszra (Örs Vezér tere felé) és leszállsz a Fogarasi útnál:)

Természetesen a Népliget -> 1-es vagy 1/A-s villamos Bécsi út felé, ezzel a Stadionokig, onnan 80-as vagy 80/A-s troli Örs vezér tere (ill. Csertő utca) felé és a Kaffka Margit utcánál le:)

Lényegében egyik sem bonyolult, Népligetből és Nyugatiból is az aluljáró felé érdemes indulnod és figyelnek a BKV-s táblákat, ezekből minden kiderül:), átszállásnál szintén a BKV-s táblákat érdemes figyelni:)

2011. jan. 3. 22:52
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm, biztos sikerül majd :)
2011. jan. 4. 11:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Tessék majd kérdezni, nem igaz a a hír, hogy minden pesti ember vérszomjas szörnyeteg :D
2011. jan. 4. 11:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Én most vagyok ugyanebben a helyzetben, én is a Népliget-es verziót fogom használni, 1-es villamos. 80-as troli :)
2016. aug. 22. 09:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!