BKV útvonaltervező - aki nem ismerné?
Naponta min. 5-10 kérdés van itt, hogy x helyről y-ra hogyan jutok el Bp-n. Lehet valaki szereti másoktól hallani az infót, de ezzel egyszerűbb:
És mellé nagyon jól használható az utcanézet, ahol méterenként megnézheted az átszállási helyet:
Persze mindig lesznek új emberek akik kérdezgetni fognak és olyanok is lesznek, akik elirányítják őket ritkán járó, furcsa helyeken megálló buszokra, amikkel a végén nagyobb valószínűséggel tévednek el. (vagy viccből más irányba, ilyet is láttam)
Ha valahol fennakadás van, akkor azt esetleg nagyobb valószínűséggel tudja egy válaszoló, de a "jövő héten a keletiből megyek a nyugatiba" kérdésre a BKV térképe is megadja a választ.
Ezt az útvonaltervezőt valóban megcsinálták és használható is. El kell azonban azt is mondani róla, hogy annyira felhasználóbarátra sikerült, mint a BKV új honlapja szőröstül-bőröstül. Van is éppen most róla errefelé egy másik kérdés. Ott az egészről a "szar" jelző jutott eszembe. És ez a véleményem a BKV-re nézve hízelgő. ...szóval ha egy jóízű csokitortának kulaformája van, nem biztos, hogy megeszem.
Üdv, HajDoktor
Amikor a felújított(?!??) útvonaltervező béte verziója megjelent olyanokat is ajánlgatott, hogy 10 kilométert sétálgassak éjszaka.
Azóta már javítgatták, én különböző időpontokra át szoktam írni az indulási időpontot, mert az aktuális járatindulások szerint számol és inkább nem várnék 20 percenként járó buszra, ha van villamos.
Viszont a BKV oldala arra pl. nagyon jó választ ad, hogy merre jár a metró és még térképet is mellékel hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!