Mi történhet ezek után?
Figyelt kérdés
Véletlenül betörtem egy busz ablakát. Ez úgy történt h haverom annó leszedett egy kalapácsot és azzal akartam bekopogtatni az ablakon..De nem gondoltam volna,hogy egy aprócska ütés elég ahhoz,hogy kitörjön.Nagyon megviselt a dolog.Aztán 5 perccel később felhívott a buszon ülő haverom,hogy elkérték az adataimat de csak a nevemet adták meg és azt,hogy melyik iskolába járok. Mik lehetnek a következmények?Mekkora pénzbírsággal jár?Közmunkával lelehet dolgozni?16 éves vagyok.2010. nov. 16. 17:09
1/6 anonim válasza:
Majd szépen kifizettetik veled az ablak árát. Nem 2 fillér lesz, már szólok...
2/6 anonim válasza:
Bazz...
ABLAKTÖRŐ KALAPÁCS
Szerinted miért törte ki az ablakot? :o
Amúgy egy oylan ablak kb 200000 ft úgyhogy azért sokáig fogsz dolgozni...
3/6 anonim válasza:
Otthon is kalapáccsal kopogsz? Gratulálok....
4/6 anonim válasza:
Ezek speciális üvegek, amik nem úgy törnek, mint az ajtóüvegek, ezért elég drágák.
5/6 anonim válasza:
Annyi eszed van, mint egy marák falevélnek. Jó hülye vagy, remélem apádtól kapsz két istenes pofont, aztán majd dolgozhatod lefelé az árát...
6/6 anonim válasza:
elég sügérek lehetnek a haverjaid, hogy elárultak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!