Egyszerű gyalog eljutni a Westendbe a Nyugatitól?!
igen, valahogy én is így sejtettem, mert utánanézem webtérképen
de azért köszi a megerősítést nektek:)
sétálni amúgy is szeretek! ;)
még egy (bár nem ide illő) kérdés:
a westendbe lehet "olcsóbban" csizmát találni (főként azért mennék fel) , úgy max 10000,- körül???
help, please!
Hát, én egy éve pont novemberben voltam a Westendben és csizmát kartam venni, egyet találtam, amit meg is vettem volna, de nyolcvanezer forintba került (80 ezer!), kisebb, olcsóbb boltokban is nagyon drágák voltak. Nekem az volt a benyomásom, hogy nagyon drága hely, bár hát 10ezerért még elképzelhető, hogy találsz, attól is függ, milyet keresel. Én a tömegdivat csizmáktól herótot kapok, azokat meg se néztem. Lehet azok olcsóbbak.
25/N
Az a helyzet, hogy a Westendben csak drágábban találsz bármit. Szóval amit megvehetsz egy körúti boltban 6000ért, az bent legalább 10000. Ha spórolni akarsz, akkor ne oda menj.
Kivételt képeznek természetesen az üzletláncok, ahol mindenhol minden ugyanannyiba kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!