Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Lehet-e interneten keresztül...

Lehet-e interneten keresztül budapesti metrójegyet venni?

Figyelt kérdés

ápr. 11. 18:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
A BudapestGo applikaciot kell letolteni, abban lehet jegyet is venni meg utazast is tervezni.
ápr. 11. 18:34
 2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat.
ápr. 11. 19:51
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Viszont metrójegy nincs
ápr. 11. 21:11
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
#3 nincs, de ez hamar kiderul az appban.
ápr. 11. 21:33
 5/11 anonim ***** válasza:
43%
Lehet, de nem szopatnám vele magam, ha csak egyszeri alkalom. Minden metróállomáson van jegyautomata, ahol vehetsz vonaljegyet.
ápr. 11. 21:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a mobiljegyet használom, az Budapest mellett vagy 40 városban jó. Ugyanazokat lehet megvenni benne mint a Budapest GO-ban.
ápr. 12. 08:41
 7/11 anonim ***** válasza:
25%

Ezt így nem állítanám. Saját tapasztalat, amikor tavaly januárban fent voltunk Budapesten, akkor az Újbuda-központ, Móricz Zsigmond körtér és a Szent Gellért tér - Műegyetem megállóhelyeknél sem volt az M4 metrónál sem automata, sem pedig pénztár.

ápr. 12. 14:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

#7, arrafelé pénztár nem is lesz, de automaták vannak. Maximum nem találtátok egyiket se.

Ettől függetlenül szerintem is könnyebb a BKK appot használni és ott megvenni a jegyet/bérletet, ráadásul környezetkímélőbb is.

ápr. 12. 14:23
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

Azért ne nézzél már ennyire sötétnek másokat. A három állomást körbejártuk. Ráadásul édesapám is tömegközlekedésben dolgozik (MÁV-Volán Csoport, buszvezető), így azért nagyjából tisztában van vele, hogy hova szokás az automatákat kihelyezni.

ápr. 12. 14:32
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
#9, nap mint nap járok arra, és tudom, hogy vannak automaták... Újbuda-központnál például a Vásárcsarnok előtt van kettő vagy három, a Móriczon lent az aluljáróban és felül is vannak, a Gellérten szintén van lent. De ez segít, ha nem hiszed el: [link]
ápr. 12. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!