Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Milyen tematika szerint...

Milyen tematika szerint lyukasztanak a lyukasztók a BKV járatain? :D

Figyelt kérdés
Van benne valami logika? :D
2010. nov. 9. 20:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
52%
te magad akarod kilyukasztani?
2010. nov. 9. 20:26
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem, csak mindig is érdekelt, hogy pl. egy ellenőr miből tudja, hogy a felmutatott jegy valóban érvényes-e, vagy már ezer éve ki van lyukasztva, és azzal utazik az illető állandóan. Most persze nem a modern lyukasztókra gondolok, melyek már rá is nyomtatják a lyukasztás idejét a jegyre.
2010. nov. 9. 20:30
 3/14 anonim ***** válasza:
66%
az ellenőrnek van külön jegye, amit felszálláskot kilyukaszt
2010. nov. 9. 20:37
 4/14 A kérdező kommentje:
Kedves második, szerintem te valamit nagyon félreértettél :)
2010. nov. 9. 20:40
 5/14 anonim ***** válasza:
63%
minden busznak meg van h meikeket jukasza ki. Az elenőr meg felszál ki jukasza az ővét és ha meg egyezik akkor érvényes. De szerintem ezeket naponta variálják h meiket jukasza ki.
2010. nov. 9. 20:46
 6/14 anonim ***** válasza:
65%
jah, mostmár értem mit mondasz. Azt nem tudja ellenőrizni h mikor lyukaszottad ki, csak azt h a számok jók-e. De még az se megy h felírod a busz rendszámát, h ahoz melyik szám tartozik, m állítólag állítgatják őket, és mindig más számot lyukaszt az adott buszon a lyukasztó...
2010. nov. 9. 20:55
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg minden forgalmi számra meg van adva, hogy a lyukasztónak kezdéskor milyen számon kell állnia, és melyikkel kell végeznie. Ezt mindne kör végén át kellene állítani, gyakorlatilag nem sűrűn látom, hogy állítanák. Főleg amikor beesik a végállomásra és indulhat is vissza.

Max a műszaki pihenő alatt állítja át 1-2 lelkiismeretesebb sofőr.

De elvileg elő van írva a kombináció.

És igen az ellenőrnek van egy jegye amit kilyukaszt azzal hasonlítja össze.

2010. nov. 9. 22:38
 8/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Legalább már ezt is tudom. :)

2010. nov. 9. 23:56
 9/14 anonim ***** válasza:
82%
Régebben a végállomáson a sofőr mindig átállítgatta... Úh esélytelen volt lógni
2010. nov. 10. 04:30
 10/14 anonim ***** válasza:
én úgy tudom, hogy minden megállónak (metró) sorszáma van, ezt nyomja rá a lyukasztó jegyre meg a dátumot pontos időponttal.
2010. nov. 10. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!