Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Március 15.-én ugyanúgy...

Március 15.-én ugyanúgy járnak a buszjáratok?

Figyelt kérdés
A menetrendek.hu szerint menni fog a busz amivel szeretnék majd utazni de nem vagyok benne biztos hogy az frissítve van a Március 15.-kei rendre, vagy egyáltalán az változik ilyenkor?

tegnap 13:00
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Frissítve van.

Két viszonylatot néztem, az egyiken nincs változás, a másikon van a következő hét szombathoz képest. Nyilván az eltérés viszonylatfüggő is, előfordulhat, hogy a szombati menetrend megegyezik a vasárnapi/ünnepnapi menetrenddel.

tegnap 13:10
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Közlemény a buszok 2025. március 13.–március 18. időszakban való közlekedéséről:

[link]

De, ellenőrizheted a [link] menetrendjét:

A VOLÁNBUSZ honlapján ( [link] az a közlemény olvasható, hogy „2025. január 1-től az aktuális információk a www.mavcsoport.hu-n érhetők el”.

A www.mavcsoport.hu oldalon » BELFÖLDI UTAZÁS » MENETRENDEK » Busz » EMMA utazástervező

tegnap 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!