Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Bp-Nagykanizsa között...

A Bp-Nagykanizsa között közlekedő gyors (és egyben IC) vonatok gyorsvonati részén van wifi? Ha igen, mennyire megbízható?

Figyelt kérdés

Aki szokott arra utazni, és van tapasztalata, kérem írja meg!

Köszönöm!!!!

dec. 28. 17:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Csak az IC kocsikban van WiFi, a gyorsvonati Halbi kocsikban nincsen.

Amúgy a felújított 2gen IC kocsikban, ahol működik a WiFi (jó ideig csak 3G modem volt, ezért nem működtek, amíg volt 3G, addig meg lassan), ott amúgy egészen megbízható. Mivel ugyanazt a telefonhálózatot használja, mint a te is, nyilván ahol nincsen térerő, ott ezzel a megoldással sem lesz internet. Szabadbattyán és Lepsény között például nagyon rossz a lefedettség, saját mobilnettes sem nagyon tölt be semmi. Amúgy a múltkor kipróbáltam, egész megbízható a WiFi, bár én csak Insta böngészésre használtam, videót vagy streamet nem teszteltem.

dec. 28. 19:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig egyik "hibrid" vonatban sem észleltem wifit a gyorsvonati részen.

Egyébként - most összességében nézve, nem csak ezen a vonalon - ahol van wifi, ott kb. 50%, hogy tényleg működik.

dec. 29. 01:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Usgyikon akartam fogni a netet. Elvileg van free, de gyakorlatban felhasználónév+ jelszó kell hozzá. Szóval nyilatkozni a minöségéröl nem tudok
dec. 29. 06:28
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ha működik a wifi, akkor sokszor az használhatóbb mint a saját mobilnet, ugyanis a vasúti kocsik erősen árnyékolnak, így ha kint van is lefedettség, neked a vonaton nem biztos hogy működik. Ugyanakkor a wifi lefedettséget is biztosító eszköz antennái kevésbé árnyékolt helyen vannak elhelyezve.
dec. 29. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!