Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Győrből hogy juthatok el...

Győrből hogy juthatok el dunaszerdahelyre?

Figyelt kérdés
Egy szlovák település de vonat nem visz oda ha szlovákul írom be a nevet akkor is olyan van hogy 4 átszállásos.. a környéken lévő településekre sincs járat. busz menetrend fel sem ismeri.
2010. nov. 7. 00:01
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
kocsim pedig nincsen
2010. nov. 7. 00:06
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Először is, az egy magyar település, mert színmagyar helyről beszélünk. Biciklivel is elgurulhatsz odáig, nincsen messze Győrtől Dunaszerdahely.

Egyébként tessék: [link]

Szívesen! :)

2010. nov. 7. 01:13
 3/16 A kérdező kommentje:
nagyon köszi =D ^^
2010. nov. 7. 01:27
 4/16 anonim ***** válasza:
42%

Attól, hogy színmagyar település, még szlovák lesz...

Ha Magyarországon lenne színszlovák település az sem lenen szlovák település hanem magyar mert magyar földön van.

Dunaszerdahely szlovák földön van és szlovák település. Pont.

2010. nov. 7. 11:59
 5/16 anonim ***** válasza:
30%
Süt belőled az érzéketlenség. Ennyi erővel istenítetted volna a törököket a 17. században, aztán valahogy póruljárnál. Vigyázz az ilyen felelőtlen kijelentésekkel.
2010. nov. 7. 14:58
 6/16 A kérdező kommentje:
a www.sadds.sk oldalt nemtudom használni. hiába lefordítottam hogy hova mit kell írni nekem nem hozza be azt az oldalt ha beírom felülre hogy Dunajska Streda alulra meg hogy Győr és keresés akkor nekem nem hozza ki azt a linket sajna. mi lehet a probléma?
2010. nov. 7. 14:58
 7/16 anonim ***** válasza:

Nem nagyon van tömegközlekedés a határon át! :( Vonat alig, busz meg csak Rajka-Pozony és Komárom-Komarno között.

Győr és Dunaszerdahely közé a Volán menetrendje nem ad ki találatot. Nem a belföldit, hanem a nemzetközit néztem!

2010. nov. 7. 20:33
 8/16 A kérdező kommentje:
akkor az amit belinkelt az első válaszoló az mit ír?? az ír közvetlen járatot.
2010. nov. 7. 20:39
 9/16 A kérdező kommentje:
mi Győrből Dresda-ba is busszal mentünk és az sincs fent a nemzetközi buszmenetrendeken =) szóval ez hülyeség
2010. nov. 7. 20:55
 10/16 anonim ***** válasza:
Az a legbiztosabb, ha a győri buszpályaudvaron megkérdezed az információs/pénztáros embernél/kisasszonynál. Biztos, hogy tudnak segíteni semmi perc alatt!
2010. nov. 7. 23:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!