Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Sugovica expresszen kívül...

A Sugovica expresszen kívül még milyen, hetente egyszer, egy irányba közlekedő vonatok vannak?

Figyelt kérdés

ma 07:59
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a kulcsszónál mentesítőt akartam írni, de valamiért átjavította a töredezettség-mentesítésre 🤣🤣🤣
ma 08:00
 2/5 A kérdező kommentje:
A hétmérföldes sebes egyáltalán létezik még? Nem találtam róla infót.
ma 08:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Van vasárnap délután/este valami iskolásjárat Debrecen felöl Bp-ra asszem.
ma 09:21
 4/5 anonim ***** válasza:
A Sajó expressz is csak vasárnap jár Kazincbarcikáról a Keletibe, illetve a fent említett név nélküli expressz is csak vasárnap délután van Nyíregyháza és a Nyugati között (bár ezen a vonalon azért van jó pár egyéb vonat is).
ma 10:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Egy időben volt a Televonat, ami csak vasárnap ment Nyíregyházáról Debrecenen át Budapestre, 50%-nál is nagyobb kedvezményű jeggyel - az akkoriban népszerű telekocsinak akartak konkurenciát, ami a normál vonatjegy árának feléért elvitt. Már egy ideje nincs, nem tudom mióta, de amióta az újfajta bérletek vannak biztosan.
ma 11:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!