Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Milyen érdekes esetek történte...

Milyen érdekes esetek történtek veletek tömegközlekedés közben?

Figyelt kérdés
Atrocitás, verekedés, megbotránkoztató magatartás, ittas és drogos emberek, agresszív személyek, bunkó vezető, egyebek.

dec. 18. 20:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
A villamosvezető megkérte az utasokat, hogy segítsenek arrébb rakni egy szabálytalanul parkoló autót.
dec. 18. 20:48
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy bácsi a 99-es buszon felszállt a Határ úton, emlékszem 2005 vagy 2006 nyara volt, fullasztó meleg.Szerintem jól be volt b@szva és a gatyàjân folyt a híg szèklet, összevissza mindenfelè a földön is már.

Leült az egyik ülèsre és a sofőr leszâllitotta,erre ő mutatja ,hogy van érvényes bérletem😂

dec. 18. 21:08
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer a sofőrön kívül én voltam csak a buszon, meg egy fiatal srác. Szerintem kis beütése lehetett. Leült a mögöttem lévő ülésre, és elkezdte simogatni a hajam. Előre dőltem, átültem máshova, jött utánam, nagyon para volt. Nem tudtam mit csináljak. Ráripakodjak, vagy mit.Csak bizakodtam, hogy a sofőr azért figyel a tükörből és közbelép ha komolyabbra fordulna a dolog. Le sem mertem szállni ahol eredetileg akartam, mert gyalogos szemszögből elég néptelen az a rész. Aztán szerencsére nem jött utánam leszállás után.
dec. 18. 21:28
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Komolyabb nem volt szerencsére. A szokásos húgyos csomóban lógó hajú csövesek, kötözködő cigányok és társai.
dec. 18. 21:33
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Megyeszékhely, viszonylag késő este, én a sofőr mögött ültem elöl, mögöttem még elszórva pár ember itt-ott, leghátul pedig a négyes ülésen 3-4 c típusú szotyizott vidáman, hangosan.

Felszállt két ellenőr az első ajtón, körülnéztek, és se szó, se beszéd, mentek egyből a hátul ülő jómadarakhoz. Nagyon meglepődtem, azt hittem, hogy őket észre sem fogják venni 😀

Persze a rosszcsontok egyből elkezdtek hőzöngeni, hogy "De a többiekhez oda se mentek!", mire az egyik ellenőr nyugodt hangon közölte, hogy "Mert nekik van jegyük vagy bérletük..."

Le is zavarták őket könyörtelenül. Nagyon élveztem a szitut, le a kalappal a két ellenőr előtt, bátrak voltak. 🙂

dec. 18. 22:56
 6/16 anonim ***** válasza:
53%
5: az komoly
dec. 18. 23:17
 7/16 anonim ***** válasza:
77%

Nem velem, barátommal történt.

BKV jármű. Éjszaka/este.

3 C felszállt, és kiszúrtak egy lányt. Odamentek, beszólogattak, és elmondták neki, hogy "hazakísérik".

Barátom hátul ült, felállt, és megkérte őket, hogy szálljanak le.

Leszálltak.

Aztán pár nap múlva a rendőrök vitték el a barátomat, és kapott pár évet.

Kamera volt a járművön, és látszott a kezében a TT.

dec. 19. 01:15
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Cigany leült mellém és elkezdett magyarázni hogy milyen zene van a telómon, mutassam meg. Tudtam hogy arra megy ki a játék hogy elvegye. Ez még akkor volt mikor mp3 zenét tett mindenki a telefonjára mert nem volt mobilinternet meg streaming.

Volt még egy hasonló, ott nem volt egyedül és eléggé nyomulós volt. Pénzt kért, kaját, stb de itt sem járt sikerrel.

Volt amikor mentem haza és egy részeg srác ült a buszon a barátnőjével. Egyszer csak odaokádott az ülés elé és a következő megállónál le is szálltak.

Buliba menet a busz mindig tele volt részegekkel, volt aki kihányt az ablakon. Hangoskodás, kiabálás alap volt a bulis járatokon.

Volt egy g.eci buszsofőr aki cirkuszolt velem mert munkásruhában voltam és félt hogy koszos lesz az ülés. Az idősebbekkel nem szórakozott csak velem mert én akkor kb 20 éves voltam, ő meg 50-60 közt.

dec. 19. 04:07
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Vagy két éve karácsony előtt a szinte teljesen üres vonaton utaztam haza este 7 körül, és odaült hozzám egy nagy darab cigánygyerek. Hozzá vagyok szokva a kéregetőkhöz, itt is erre számítottam, de meg se próbált kérni, csak beszélgetni akart. Kérdezte, hogy nem ismerem meg? Hát ő a Leonidász. Kicsit lelombozódott, amiért teljesen tudatlan voltam. Addig még nem hallottam róla, de másnap utánanéztem, és ő szopatta a Morvai Krisztinát:

https://www.youtube.com/watch?v=By8OY6WTVE8

Tőlem is kérdezgetett az életemről, meg magáról is elmondott mindent. Hogy most engedték ki a börtönből (karácsony előtt mindenkit elengedtek, akit lehetett, hogy kevesebb őrt kelljen berendelni szolgálatra az ünnepen), kezébe nyomtak egy vonatjegyet, de egy fillérje sincs, de mindegy már, mert annyira szeretne hazamenni, hogy más nem érdekli. Egy másik család elment hozzájuk balhézni, verekedés tört ki, aztán mindkét csapatot bevitték, most pár hét után kiengedték őt.

Mikor a vonat megérkezett, leugrott a vonatról, és futva indult haza, mert már nem bírja ki a gyerekei meg a felesége nélkül...

dec. 19. 08:00
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyik legidegesítőbb a 4-6-oson kéregető magyar nő volt.

Mindig a sajnáltatással kezdte, hogy 1 éves pici babája van, aztán ha valaki megjegyzést tett, hogy már 3 éve egy éves az a gyerek, vagy szimplán csak nem adtak neki akkor elkezdett rikácsolni, hogy bezzeg a cigánynak adnak.

Cigányos sztorikat már nem is sorolom, mert elmenne vele a nap.

dec. 19. 10:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!