Közalkalmazott vagyok, utazási utalványt kapok. Hogyan tudom igénybe venni az elvileg 50%-os kedvezményt?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy megszűnt a pecsételős rendszer, látom is a papíron. Ehelyett vmit, vhol, vhogy regisztrálnom kell, de nem találom ennek nyomát (rákerestem), sehol nincs erről infó, ahogy arról sem, hogy hány alkalommal utazhatok kedvezményesen. Segítene vki, lenne szíves? Köszönöm!tegnap 14:36
2/4 anonim válasza:
Korlátlan 50%-os jegyvásárlásra jogosít (már nem csak 12 alkalom) és ez regisztrációhoz egyelőre még nem kötött, csak simán meg kell venni a jegyet és ha kérik felmutatni az utalványt, ennyi. A regisztrációs dologról meg majd gondolom egyszer tájékoztatnak bennünket.
3/4 anonim válasza:
Jelenleg december 31.-éig van irat ehhez, de a továbbiakról valóban sötétség uralkodik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!