Újbuda-központ villamosmegállónál honnan lehet tudni melyik oldalról indul a 4es?
Figyelt kérdés
Ugye itt jobb és bal oldalt várakoznak a villamosok, újként nekem még ismeretlen a helyzet és sosem tudom melyikre kell felszállni. Honnan lehet tudni melyik indul előbb?nov. 21. 10:28
1/3 anonim válasza:
A peron elején van egy fényjelző, amin abba az irányba mutató nyíl világít, amelyik legközelebb indulni fog. Felette pedig egy visszaszámláló mutatja az indulásig hátralevő időt.
2/3 anonim válasza:
Mindkét oldalról indulnak, de ki van írva, melyik hány perc múlva. Most a megálló végében rémlik a kijelző tábla, de lehet az elején is van.
3/3 anonim válasza:
Van egy kijelző a villamos végénél a peron közepén.
Amúgy meg offline időkből vett módszerek: ránézésre amelyiken többen ülnek, amelyik vezetőállásában van villamosvezető, vagy oda beszáll. Régebben még olyan is volt, hogy az egyiknek nem nyíltak gombnyomásra az ajtajai ilyen esetben, nem tudom most ezt csinálják.e
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!