Milyen távolságra lehet hívni taxit? Van valami limit?
Figyelt kérdés
Szegeden történt velem, hogy csak 3 utcányi távra hívtam taxit (gipszbe volt a lábam) és a taxis teljesen rámszállt, hogy a diszpécsernek ezt mondtam e, hogy csak ide akarok menni. Nem is kérdezték, kifizettem, az amúgy nem kevés 2500 Ft-ot.ma 14:23
1/2 BeefEater válasza:
Nincs szabály, ezért van a beülési díj (alapdíj), hogy rövid útnál is a pénzénél legyen.
Én nem szoktam foglalkozni azzal, hogy a taxis hisztizik, a legtöbbjüknek mindig van valami baja (amit szerintem nem kellene az ügyféllel megosztani).
2/2 anonim válasza:
Le kell őket xarni... Vannak azért jó fej taxisok is.
Haveromék pár éve felmentek valahova pestre "bulizni" valami szórakozóhelyre, de az bezárt 1 körül.
Megkérdezték a kidobot, hogy mi van még nyitva, az ajánlott nekik egy helyet.
Hívtak egy taxit, beültek, mondják hova akarnak menni.
Mire a taxis: Ez komoly, itt van 2 utcára és csak röhögött 😅
Elvitte őket és még pénzt sem kért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!