A 75-ös trolibusznak sok utasa van az új kőbányai szakaszán? Van értelme, hogy a Kápolna térig jár november 9-től?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 16:11
1/3 anonim válasza:
Szerintem semmi. A Pongrác úton van busz, meg azon állandóan dugó van.
2/3 anonim válasza:
Szerintem van értelme kivinni Kőbányáig, mert kapcsolatot biztosít a Városliget felé, illetve a belváros irányába. Viszont a Kápolna tér felé szerintem sincs értelme vinni. A Pongrác úti szakaszon elég jól besegít a tömött 95/195-ös buszok forgalmának elhordásában reggel és délután, itt a menetrendet kicsit széthúznám, mert kb. minden 95/195 után jön egy 75-ös. Szóval a koncepció jó, csak finomhangolás szükséges.
3/3 anonim válasza:
Én sem tartom rossz ötletnek, bár személy szerint én a 73-as Kőbányáig hosszabbítását preferálnám, szintén a Kápolna térig. Ennek előnye lenne, hogy szóló buszos viszonylat, valamint a követési ideje miatt nem lenne szükség betétjáratozni. A menetrendbe minimálisan bele kellene nyúlni (hétköznap reggel sűríteni kellene), de szerintem ez a hétköznap 15, hétvégén 20 percezés pont megfelelő. A 73-as további előnye, hogy sűrűbb kiszolgálást jelentene az Arena Mall bevásárlóközpontnak, illetve több helyről érhetnék el a plázát átszállásmentesen. Továbbá ezen útvonal kevesebb önjárást igényelne (ha végig a Pongrácz úton, mint ahogy szombatig a 75-ös is tette), hiszen a Keletitől a troligarázsig mehetne vezetékről, csak a troli garázs - Kápolna tér - troli garázs szakaszon kellene önjárózni (meg persze a mostani Westend körüli hurok). Akinek viszont a Jászai vagy a Városliget környéke lenne jó, azoknak közös megállós átszállással könnyen megoldható mind a 75-ös, mind a 76-os trolira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!