Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Álláskereső bérletet úgy is...

Álláskereső bérletet úgy is igényelhetek ha előtte diákmunkában dolgoztam csak és nem volt „bejelentett munkaviszonyom”? Jelenleg munkát keresek de még nem találtam.

Figyelt kérdés

nov. 6. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha regisztrált álláskereső vagy, és van budapesti lakcímed akkor igényelheted a bérletet. Az mindegy, hogy előtte mit és mennyit dolgoztál. Az csak az álláskeresési járadék megállapításánál releváns dolog. De ha a járadékra nem vagy jogosult, attól még regisztrált álláskereső lehetsz.
nov. 6. 19:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Aha értem. Köszi a felvilágositást, mostmár mindegy mert úgy volt hogy lesz munka de mégse és meg kellett vennem mert minden nap megyek interjúkra szinte, meg ide oda. De ha nem lesz következő hónapban akkor igénylem, TB-t már úgyis fizetnem kell a következő hónap közepétől ha nem találok munkát. Annyival is kevesebb költség a bérlet.
nov. 6. 19:34
 3/3 anonim ***** válasza:
A tb-det el tudod rendezni hogy ne kelljen ha nincs külön házad, nagy vagyonod. Elmész kerületi kormányablakba, meg igényles szociális rászorultság alapján az egészségügyi szolgáltatásra jogosultságot egy évre megkapod és nem kell fizetned
nov. 8. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!