Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » A Volán buszokon a leolvasóhoz...

A Volán buszokon a leolvasóhoz van jó tipp, hogyan működik?

Figyelt kérdés
Nekem alig van, hogy leolvassa a vármegye bérletem, a buszsofőr meg állandóan beszól, de nem segít. Közel vagy távol kell tartani vagy mi a titok?

nov. 6. 06:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem durván egy arasznyira tartva, ha a piros lézert sikerül a kód közepére irányítani, akkor beolvassa. Esetleg először középre igazítani picit távolabb és utána lassan közelíteni, be kell hogy vegye.

Ha ezek nem működnek, lehet olyan tokban van, ami visszatükröz és ez bezavar vagy esetleg pont a kód környékén van piszok amit fekete pontnak ítél és nem tud vele mit kezdeni.

nov. 6. 12:29
 2/5 anonim ***** válasza:
82%

A sofőrnek csak ennyit mondj:

Kocsis! Hajts!

nov. 6. 20:33
 3/5 anonim válasza:
100%

Nálam így megy:

Oda tartom semmi, távolabb viszem semmi, közelebb semmi

Sofőr szól, hogy tartsa közelebb/távolabb semmi

Megcsinálom még egyszer és "körözök" vele a kezemben.

Na jó akkor menjen...

Nem tudom ki találta ezt ki, de egy zseni volt

nov. 7. 08:09
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Van egy bizonyos távolság, ami az optimális. Nagyjából egy kisarasznyi.

De műszaki területen mozgó emberként mondom, hogy az ott használt leolvasók NAGYON pocsék minőségűek. Ezen is nyilván spórolni akartak. Egy jó leolvasó szinte igénytelen arra, hogy milyen távolságra tartod (jóó, persze, nyilván ha 10 méterre, akkor nem fogja az sem leolvasni), de ez a volános eszköz még akkor sem képes rendesen működni, ha az elvileg ideális távolságban van a kód.

nov. 7. 21:06
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :))
nov. 11. 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!