Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mennyire biztonságos a 3-as...

Mennyire biztonságos a 3-as metro?

Figyelt kérdés
Mennyire kockázatos este 8-9 között egyedül nőként utazni a vonalon? Már kb 18 éve nem utazom közösségi eszközökön,de most újra rá kell szánnom magam egy képzés miatt,és megmondom őszintén olvastam egy két érdekes dolgot. Van okom félni vagy engedjem el? Válaszokat előre is köszönöm

nov. 4. 11:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Utaztam ennél később is a 3-as metrón, soha nem volt rossz érzésem. A válasz annyiból nem mérvadó, hogy 7x férfi vagyok.
nov. 4. 11:30
 2/12 A kérdező kommentje:
Mennyire igaz hogy ebben az idősávban még nem annyira üres?
nov. 4. 11:52
 3/12 Metionin ***** válasza:
96%
Egyáltalán nem üres, még este 10-kor is vannak rajta. Sokszor mentem már vele este, elég későn is de sosem tapasztaltam semmi furát vagy negatívat. Mindenki csak ül és a telefont nyomkodja.
nov. 4. 12:23
 4/12 anonim ***** válasza:
96%
Ha megnyugvást keresel, szállj az első kocsiba, ahol a vezető van. A kocsin belül pedig a vezetőfülke hátfalához állhatsz, vagy ahhoz közel ülhetsz, és akkor nőhet a komfortérzeted.
nov. 4. 12:33
 5/12 anonim ***** válasza:
1%
Semmilyen BKV-járat nem biztonságos, mert mindegyiken egyre több a cigány, a csöves és a drogos. Még a metró a biztonságosabbak közé tartozik, de arról is készült videó, hogy közvetlenül az ajtózáródás előtt a cigány kikapta egy lány kezéből a telefont, és kiugrott vele a csukódó ajtón.
nov. 4. 14:42
 6/12 anonim ***** válasza:
94%
Nyugodtan utazhatsz a metrón
nov. 4. 14:46
 7/12 anonim ***** válasza:
95%

Mi ez a sok rettegős kérdés mostanában??

Semmi bajod nem lesz a metrón.

nov. 4. 15:03
 8/12 anonim ***** válasza:
95%
Az egész metró egyetlen nagy kamera. Nincs olyan pont sehol, amit ne látna legalább kettő.
nov. 4. 15:51
 9/12 Hintalow ***** válasza:
93%

Èn tènyleg nem tudom, hogy az emberek miben èlnek, valami Mad Max vagy Resident Evil filmbe kèpzeli magát mindenki? 😅

Nem Szomáliában vagy Haitin vagyunk, az elmúlt 32 èvben (kb. 8 èves koromtól metrózok egyedül) a legdurvább dolog amivel találkoztam, az pár magában motyogó kicsit zizisebb tag volt.

nov. 4. 17:22
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem képzelem magam semmilyen filmbe😂😂😂csupán közel 2 évtized kimaradt a hasonló élményekből...közbe meg olyanokat hallok hogy nem is tudom eldönteni hogy sírjak vagy nevessek rajta. De köszi mindenkinek a megnyugtató válaszokat. Valószínűleg egy pár út alkalmával visszaszokok a régi kerékvagásba😁
nov. 4. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!