1/9 anonim válasza:
Nincs. Akkor olcsóbb ha nem az utazás napján veszed meg.
3/9 anonim válasza:
Nincs, de érdemes otthonról az utazás előtti napon online megvásárolni, mert úgy azért tudsz rendesen spórolni.
4/9 Cuki manó 2 válasza:
Csiccsen sajnos de az előttem szóló jó tippet adott
5/9 anonim válasza:
Már normál jegyre sincs diákigazolvánnyal kedvezmény (25 év alatt van félárú), helyjegyre sosem volt.
6/9 anonim válasza:
5-nek írom: normál jegy helyett mostmár inkább országbérletet/vármegyebérletet éri meg venni, arra 90% kedvezmény van diák igazolvánnyal.
7/9 anonim válasza:
#6: Én ezt tudom, csak nem volt a kérdés tárgya, ezért nem részleteztem.
8/9 anonim válasza:
A helyjegyre egyedül csak az 5%-os online jegyvásárlási kedvezmény vonatkozik, semmi más. Tehát sem kedvezményre jogosító okmány, mint a diák, sem az életkor nem ad kedvezményt vagy teljes díjmentességet.
9/9 anonim válasza:
8-ast annyiban egészítem ki, hogy 2. kocsiosztályú IC esetén ha legkésőbb az utazás előtti napon váltják meg a jegyet, akkor 650 Ft, ha aznap, akkor pedig 990 Ft. Az, hogy ez mennyire tekinthető "kedvezménynek", vagy csak másik díjszabás, mindenki döntse el, csak gondoltam leírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!