Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Aki a metrón bliccel az hogy...

Aki a metrón bliccel az hogy teszi?

Figyelt kérdés
Ha látja hogy állnak a kijáratnál mit csinál
okt. 29. 10:05
 1/6 anonim ***** válasza:
83%

Nem bliccel, mert megbüntetik a kísérletért, elzavarják.

Ha nincs ellenőrzés az aluljáróban, lent, a peronon, a mozgólépcső alján jó eséllyel szembe találja magát az ellenőrökkel.

Én már a 2-es metrókocsiban, útközben is találkoztam ellenőrökkel.

Ugyanúgy kimenetelkor a peron kijáratánál.

Nem érdemes kockáztatni közel 30 ezer Ft büntetést.

okt. 29. 10:09
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Nincs már állandóan bejárati ellenőrzés, kifelé pedig bemondják ha van, így tovább lehet menni egy megállót. A szerelvényen ritkábban jön minz a villamoson, tehát minden tényezőt összeadva semmivel sem kockázatosabb. Ellenben fölösleges, ha nagyon rühelled a BKK-t válts MÁV automatából Pest Vármegyebérletet és azzal utazz, azzal jobban szívatod őket mint a blicceléssel és még nem is büntetnek meg érte.
okt. 29. 10:17
 3/6 anonim válasza:
Én anno mikor blicceltem, akkora mázlista voltam, hogy az egész metróvonalon csak abban a 2 megállóban nem voltak ellenőrök soha, ahol felszálltam, meg ahol le.
okt. 29. 10:33
 4/6 anonim válasza:
2-Miért szivatná az ellenőröket a pest vármegyebérlettel? Csak mert nekem ez van és érdekelne. :)
okt. 31. 07:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Miért lenne szivatás a megyebérlet?

okt. 31. 08:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam bliccelni, mindig van bérletem, de volt olyan hogy simán elmentem az ellenőrzés mellett mert siettem. 🤷‍♀️
okt. 31. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!