Szegeden a vasútállomás közelében hol tudok helyi járat jegyet venni?
Figyelt kérdés
Nem odavalósi vagyok, életemben nem jártam ott.okt. 25. 12:44
1/4 anonim válasza:
Konkrétan a vasútállomáson. Lemész a lépcsőn én ott egy automata.
2/4 anonim válasza:
Úgy van, ahogy az egyes mondta: ahogy kijöttél, ott az automata.
Van egy újságárus/büfé is a földszintent, szerintem ott is kapsz.
Egyébként a járatokon is van automata, ahol kártyás fizetéssel menet közben is tudsz venni.
Ha a az OTP Simpla appot letöltöd, azzal ejegyet is tudsz venni. Felszállsz, qr kód csippant, és kész.
3/4 anonim válasza:
Utóbbi kettőt nem ajánlom, mert túlárazva adja a jegyet. Igen, a mobiljegy verziót is.
Ha van Csongrád-Csanád bérleted vagy napijegyed, vagy országbérleted, vagy országos napijegyed, a Tramtraint használhatod vele, ami nagyrészt párhuzamos a 2-es villamossal, illetve mennek onnan Volánbuszok is amire jó. Ha mindenképpen helyi járatot szeretnél használni, az automatánál vagy az újságosnál vegyél, mert úgy normál áron kapod.
4/4 anonim válasza:
Szeged az egyetlen város, ahol a mobiljegy nem azonos árú vagy kedvezményes a papírjegyhez képest, hanem drágább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!