Menetrendszerinti autóbuszoknál, hogyan van a tachográf?
Figyelt kérdés
Úgy tudom, hogy 50km-en belül nem kell használni menetrendszerinti járatokon. De be kell helyezni a sofőrkártyát a tachográfba vezetés közben, aztán beállítod out-ra vagy hogyan kell használni? Vezetés után pedig kiveszed a kártyádat és vissza is kell írni a pihenőket mint a kamionon? Nem tudom, hogy buszoknál ez hogy van.okt. 8. 12:20
1/1 anonim válasza:
Volánnál? Sehogy berakod, out aztán mehet a napi 22 óra munka.
Nekem nincs 50km feletti járatom, de 13 óra a munkaidőm rendesen használom ahogy kell, nem is tudom hogyan kell visszaírni, egyszer próbáltam aztán úgy jegyezte fel mintha 2 hétig csak dolgoztam volna. 13 évig csak korongossal dolgoztam, kártyát sosem kellett használni most meg igen.. fene bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!