Buszból felülről, ahol a meleg levegő bejön folyhat hűtővíz az ülésre?
Figyelt kérdés
Csuron vizes lett az ablak mellett a gyerek nadrágja es szines foltosnak látom.csak az az egy ülés volt vizes.okt. 5. 20:07
1/4 anonim válasza:
Inkább kondenzvíz lesz az.
De nem volt annyi esze a geyreknek, hogy átüljön máshova, ha folyik rá a víz?
2/4 A kérdező kommentje:
Beleült! Farmerban. Ahogy észrevette nyilván átült, de ahhoz át kellett ázn̈i a farmernak.
okt. 5. 22:26
3/4 anonim válasza:
Szerintem inkább valaki belehugyozott az ülésbe.
Fent csak légcsatornák vannak. A hőcserélő radiátorok nem ott vannak - általában (nem tudjuk milyen buszról van szó).
4/4 A kérdező kommentje:
Hát igen, nem tudom milyen busz. ( régebbi fehér helyközi, két kisváros között) Előtte ejszaka esett az eső, én naivan azt gondoltam, hogy biztos beázott vagy vmi kiborult. Bár a nadrágot kiraķtam, lefújtam tisztítósprayvel, de a boxerét rendesen a többi ruhával kimostam. Most gondolkozok, lehet nem kellett volna, mert bár a húgy sem túl vonzó, egy ismeroʻsöm mondta lehet fagyálló. És ugye az alsógatya is vizes lett, hisz akkor vette észre mikor már átázott.
okt. 6. 08:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!