Ausztriából szeretnék hazautazni vonattal, ha a MÁV applikációban veszem a jegyet, nyomon tudom követni az átszállásokat valós időben?
Figyelt kérdés
okt. 5. 15:34
1/3 anonim válasza:
A MÁV vonatait igen, Magyarországon belül. Ahogy átlépik az országhatárt már nem jelez élő adatokat a MÁV app. Ha Railjettel mész, Ausztriában kiírja a képernyőn a következő állomás csatlakozásait, illetve hogy eléred-e vagy felejtős. Bár én ott még nem láttam vonatot késni (nem mintha napi szinten járnék oda, de amikor néha ott vagyok). Ahogy átlép Hegyeshalomnál Magyarországra megszűnik az élő csatlakozás kijelzés és egyszer csak elkezd késést összeszedni, ami Budapestig eléggé fel tud halmozódni.
2/3 Justinianus válasza:
Mi köze van a jegyvásárlásnak a vonatkövetéshez?
Ausztriában osztrák, Magyarországon meg magyar vonatkövető oldalon követheted a valós helyzetet.
"Bár én ott még nem láttam vonatot késni"
Csak szólok, hogy ma pl. a Kálmán Imre 38, a Semmelweis 25, a Hortobágy 25, a Dacia 24 perc késéssel lépett be Hegyeshalomnál.
3/3 A kérdező kommentje:
1.: A nagy büdös lóf@szt írta ki a képernyőre a csatlakozást!
Még az volt a szerencsém, hogy jóba lettem néhány magyarral, akik segítettek. Késett a vonat, és emiatt megváltozott a csatlakozás, de ezt már nem írták ki a képernyőre az áldott nagy csodálatos Ausztriádban. Szóval húzd ki a fejed a labancok seggéből, akik egyébként utálnak minket, mint a sz@rt.
okt. 7. 06:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!