Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Aki telefonos (máv alkalmazáss...

Aki telefonos (máv alkalmazással) bérlettel utazik, az milyen képet állított be magáról? Kötelező lenne hogy a diákigazolvány képe legyen rajta?

Figyelt kérdés
szept. 25. 19:55
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
Lőttem egy szelfit hajnali negyed négykor hulla fáradt pofával amikor először vettem országbérletet egy hatalmas, 3 átszállásos, 5 órás útra. Ennek már több mint egy éve, de azóta is az van.
szept. 25. 20:02
 2/5 anonim ***** válasza:
89%
Én a diákigazolványon lévő képemet raktam oda és még soha nem szólt semelyik ellenőr hogy ezzel baj lenne.
szept. 25. 20:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Én is saját képet raktam oda és ma mondta a buszsofőr hogy így érvénytelen a bérletem és vegyek jegyet, de már majdnem 2 éve ezzel járok és senki nem szólt érte (még ellenőr sem).
szept. 25. 20:25
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem se szóltak érte, pedig használtam Pest-, Hajdú-Bihar-, Somogy- és Heves vármegyében, vonaton, buszon és újabban metrón is. Akkor vagy az a sofőr tudta rosszul, vagy mindenki rosszul tudja rajta kívül... Hmm, mi lehet igaz? Szerintem hihetetlen, hogy mindenki rosszul tudná egy sofőrön kívül.
szept. 25. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ilyen jellegű követelmény megfogalmazva a MÁV felől, a lényeg, hogy felismerhető legyél.
szept. 26. 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!