Kelenföldi pu.-ról (esetleg a Déli pu-ról) hogyan lehet eljutni a Szentkirályi utcába (egész pontosan: II. sz. belklinika)?
Figyelt kérdés
Rendes körülmények között tudom: metróval a Batthyány térig, és onnan csak egy kis séta. Viszont most a téren nem áll meg a metró. Milyen más lehetőség van?szept. 20. 21:48
1/4 Potyondi Gergely válasza:
Kelenföldön felszállsz a 4-es metróra, és a Kálvin téren leszállsz.
Onnan az Üllői úton elgyalogolsz a Semmelweis Egyetem felé.
Ha nem akarsz gyalogolni, akkor a 15-ös busszal mehetsz egy megállót a Köztelek utcáig.
A SE ÁOK II.Belklinika Tanterem van a Szentkirályi utcában, meg a Belgyógyászati és Hematológiai Klinika Semmelweis Egyetem.
2/4 anonim válasza:
A Szentkirályi utcának semmi köze a Batthyány térhez.
3/4 Potyondi Gergely válasza:
A Kálvin tértől 9-es busszal és a 72-es trolival is mehetsz ha nem akarsz gyalogolni, és akkor a Szentkirályi utcánál kell leszállni.
Ha még nem voltál arra, akkor figyelj arra, hogy jó irányú buszra szállj.
A Google térkép is segíthet a tájékozódásban.
4/4 anonim válasza:
M4 FŐVÁMTÉR
Onnan 83-as troli busz ami a Népliget M felé megy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!