Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi lehet az oka ha egy jegypén...

Mi lehet az oka ha egy jegypénztáros direkt nem akart elővételes buszjegyet adni ?

Figyelt kérdés
júl. 31. 11:16
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Mármint?
júl. 31. 11:37
 2/9 A kérdező kommentje:
Azt hazudja, hogy nem tud adni. De ez nem igaz. Mert lehet venni a pénztárban is.
júl. 31. 12:10
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Betelt a járat
júl. 31. 12:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Dehogy telt be. Megsem nézett semmit sem. Felhívtam a Buszpályaudvart is és lehet venni. Csak nem mertem szólni telefonba, hogy a pénztáros azt mondta ,hogy nem tud adni.
júl. 31. 13:22
 5/9 A kérdező kommentje:
????
júl. 31. 18:42
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Megmutatta, hogy ki a világ ura.
aug. 4. 08:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy idióta volános beidegződés, hogy az elővételes pénztár csak bérletet, esetenként nemzetközi jegyet ad el, a Budapesti, kötelező elővételes buszállomásokat leszámítva, és nem adnak el menetjegyet még távolsági viszonylatra sem!

Egyszer jót bosszankodtam emiatt, mert egy sima helyközi buszra felszállt egy iskolás csoport egy buszállomáson. Józan paraszti ésszel ez úgy működne, hogy a pénztáros elővételben kiadja a csoportos jegyet, meg megírja a számlát, de helyette elzavarta a tanár urat, és a buszsofőrre lőcsölte ezt a feladatot, így mindjárt késéssel indultunk!

A Budapesti agglót leszámítva az elővételi pénztáros a 30 napos bérletek bevezetéséig álommeló volt. 29.-tól 5.-ig dolgozni kellett, 6.-tól 28.-ig meg szinte csak körmöt reszelni! Volt némi munka azért, de nem szakadtak bele sehol sem!

aug. 13. 13:40
 8/9 A kérdező kommentje:
Akkor semmit sem érne ha mondtam volna a diszpécsernek telefonba, hogy a pénztáros azt mondta, hogy nincs ?
aug. 13. 16:20
 9/9 NTBS ***** válasza:
Lehet új volt és nem tudta, hogy kell.
aug. 30. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!