Hol van lehetőség a Ferihegyi repülőtéren a le és felszálló gépeket nézni?
Figyelt kérdés
Szeretném elvinni a Kisfiam.
Én voltam már a reptéren, de nem tudom hol a legalkalmasabb hely.
2024. júl. 9. 13:39
1/11 anonim válasza:
Van erre vezetett túra. Az a legjobb. Körbevisznek busszal, ki lehet szállni a pálya végén is többek között.
A kerítés mellett meg bárhol, google maps-en körbenézed és látni fogod, vannak helyek, amik konkrétan meg is vannak jelölve
2/11 anonim válasza:
Én is a reptérlátogatás túrát ajánlom. Gyerekeknek tuti nagy élmény.
3/11 anonim válasza:
A spotterdomb a megfelelő hely. Vecsésen van.
4/11 anonim válasza:
A beszálló oldalon, ahol a busz végállomás van, bent van egy repülőgép-néző erkély.
5/11 anonim válasza:
Vecsés, Ecseri úton kimenni a behajtani tilos tábláig, onnan kb. 100 méter gyaloglás és ott vagytok a kerítés mellett. De vigyázni, mert azon a 100 méteren jelenleg keresztezi kell egy építkezést. Jó fejek a munkások, át lehet kelni gond nélkül, csak szét kell nézni, hogy ne legyetek útba senkinek, amíg gyorsan átmentek. A kerítés mentén jobbra-balra nyugodtan lehet fel-alá járkálni, nézelődni, csak a kerítést ne háborgassátok.
6/11 dirtboy válasza:
Cargodomb vagy a kettes kifutó pálya vége (spotterdomb) is nagyon jó főleg ha üllő felől szálnak le a gépek.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget.
2024. júl. 9. 15:37
8/11 eddiboy válasza:
Van látogatóterasz a 2A terminál tetején, és egy ideje már ingyenes is. Gyerekkoromban még fizetni kellett 20 forintot a belépésért.
9/11 anonim válasza:
A Cargodombot ajánlom, de előtte a flightradar24.com-on érdemes megnézni, hogy a 13R-en (nyugati futópálya ÉNY-i vége) szállnak-e le vagy fel repülők.
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!