Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Utazásánál ez, hogy van?

Utazásánál ez, hogy van?

Figyelt kérdés

A múltkor utaztunk családdal és apukám elfelejtett elkanyarodni (külföldön voltunk, nem ismertük az utat)

Rögtön jött, hogy anyukám aki az anyósülésen ül, a hibás ,hogy nem figyelt mert az ő feladata ez. Tényleg anya hibája, vagy apának kell figyelni, hogy merre menjen.

jún. 30. 11:19
 1/6 anonim ***** válasza:
89%

A mellette ülő feleséget a legkönnyebb hibáztatni.

Amikor még nem volt navigáció, sem az autóban, sem a telefonban, csináltam olyat, hogy előre megterveztem az utat, kinyomtattam a kanyarodási listát, hogy hol, milyen távolság megtétele után merre kell kanyarodni és ezt a papírt kiragasztottam a kormányra. Több előkészület kellett hozzá, de nyugodtabb volt így az utazás, mintha valakinek közben a térképet kellene böngésznie.

Amióta pedig beépített navigáció van az autóban, azt használom. De indulás előtt megnézem, milyen útvonalat tervezett a navigáció, hogy nagyjából képben legyek, hogy merre kell menni.

jún. 30. 11:25
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

mindig a nő hibája

egy dolga van, azt sem tudja teljesíteni

jún. 30. 11:30
 3/6 nb2019 ***** válasza:
93%

Érdemes ezt megbszélni, hogy az anyósülésen ülő navigáljon-e, vagy sem.

Van aki nem szeretni, másnak könnyebbség.

jún. 30. 11:41
 4/6 anonim ***** válasza:
46%
Könnyebb a másikat hibáztatni, mint beismerni, hogy hibázott. Gps nem mondta az utat? Akkor nem is kicsit hibázott a fater.
jún. 30. 11:51
 5/6 anonim ***** válasza:
71%
Ez egy teljesen normális férj-feleség reakció.
jún. 30. 22:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Gyakori, de szerintem nem normális.

Normális az lenne, ha előre megbeszélik a felelősségi szinteket, csak arra bízza rá a navigálást, aki tényleg képes is megfelelően kivitelezni és mindkét fél képes megfelelően kommunikálni róla egymással.

Leginkább mindkét fél hibás az ilyenekben szerintem. De ha valahol így működnek a családi dinamikák és nem sikerül ezt normálisabb mederbe terelni, akkor ilyen is marad a hiányos kommunikációjuk...

júl. 2. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!