Kell vegyek átszálláskor a másik vonatra helyjegyet?
Sziasztok.
Szombathely - Budapest Keleti vonatra vásároltam helyjegyet, azonban most látom hogy Kelenföldön át kell szállni egy másik vonatra. Ilyenkor arra a másik vonatra kell jegyet vennem? Az APPban nem találok erre opciót.
A segítséget előre is nagyon köszönöm!
Én átszállásos jegyek esetében eddig mindig kaptam egy "fő" jegyet a teljes útvonalra, és külön helyjegyeket az egyes vonalakra. A helyjegyet pedig sosem kérték, a fő jegyet lecsippantották mindegyik vonaton, és kész.
Szóval ha nem kaptál másik jegyet, akkor gondolom helyjegy nélküli az adott szakasz, ennyi az egész. A Szombathely-Keleti jegy maga elég kell legyen.
Rendben nagyon köszönöm!
Megyek tovább a keletiből még keletebbre. :)
Bocsánat az kimaradt hogy országbérletet használok, ezért csak helyjegyet vásároltam.
MÁV appban pedig nem írja, hogy lenne helyjegy az átszállásra kijelölt vonatra, így reméljük hogy arra csak felpattanok és mehetek is tovább a keletibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!