Ha a BKV/BKK Észak-Budán meg tudja oldani a HÉV pótlást és a váratlanul kiesett villamosok pótlását, akkor Dél-Pesten a tervezett villamos és HÉV-pótlás miért nem sikerül?
Figyelt kérdés
A Boráros térről a MÜPÁ-ig eljutni csak hosszú várakozás után,és a 70-es éveket idézően tömött buszon lehetett jún. 22-én 3-4 óra között.#vilamosés HÉV pótlás
jún. 23. 08:19
1/4 A kérdező kommentje:
Óbudán lakom, nem az vagyok, aki néhány hónapja azon háborgott, hogy a város északi részén jó a tömegközlekedés.
jún. 23. 08:21
2/4 anonim válasza:
A HÉV már régóta a MÁV-nál van, ott kell panaszkodni.
3/4 A kérdező kommentje:
#2 A 2-es és 2B villamost a BKV üzemelteti. A tervezett villamospótlást is írtam.
Továbbá mind a csepeli HÉV, mind a 2-es villamos ugyanazon a településen jár, azonos a hivatalos nyelv, ennél bonyolultabb dolgokat is sikerült már összehangolni.
Az, hogy a 2-es villamospótló félóránként jár, túlzás. Egyébként az alternatívaként ajánlott Soroksári úti buszok is ritkán járnak.
Az Észak-Budai pótlást ugyanaz a vállalat szervezi, és kifogástalanul, ha ott megoldható, akkor Dél-Pesten is.
jún. 23. 09:14
4/4 anonim válasza:
Én inkább azon csodálkozom, hogy Észak-Budán sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!