Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mit tegyek, ha a valaki a...

Mit tegyek, ha a valaki a villamoson lézer pointerrel a szemembe világít?

Figyelt kérdés
Teljesen ledöbbentem, hogy hogyan lehetnek ilyen felelőtlenek egyesek, hiszen ezzel életre szóló látáskárosodást okozhatnak másoknak. Szerencsére oldalról ért a sugár, viszont így mire odanéztem, már nem tudom, hogy ki volt, bár egy társaság elég gyanúsan engem nézett, az egyikük még integetett is a villamos másik végéből, gondolom közülük volt valaki, de azt nem tudom, hogy melyikük. Mit kellett volna tennem? Villamosokon van kamera, ha írok a BKV-nek utána tudnak nézni, hogy ki lehetett?

jún. 9. 02:12
 1/4 Noren1989 ***** válasza:
44%

Odamész, lebaszol mindenkinek egy nyaklevest, majd haladsz tovàbb.

És nem, nem kell a bűnöst keresni, a tàrsasàgból mindenkinek jàr a csicskalàngos.

jún. 9. 05:58
 2/4 anonim válasza:
45%
Ez durva, írj a BKV-nak mindenképp, ha már be van kamerázva, csak ki tudják keresni.
jún. 9. 08:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Amikor elolvastam a kérdés és kattintottam, szinte pontosan ugyanazt kezdtem fogalmazni mint 1-es.

Lepontozhattok, de basszus gondoljatok már bele hogy valakinek ilyen baromsággal okoznak a gyökerek maradanró károsodást.

Írj a BKK-nak mindenképpen!

Lehet nem csak veled szórakoztak.

jún. 9. 16:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Írtam nekik, de egyikük sem válaszol. Sem a BKK, sem a BKV. Most mit tegyek?
jún. 11. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!