CSAK helyfoglaló jegyre lenne szükségem,de hogyan ?
Sziasztok !
Országbérletem van viszont ha busszal utazom ahhoz hogy biztos felférjek az adott járatra Helyfoglaló jegyre lenne szükségem .
Online már mindenhogy próbáltam beírni de csak külön opció erre nincs . Csak úgy engedné ,ha megvenném a teljes jegyet. De nekem arra nincs szükségem a bérlet miatt.
Köszönöm a segítségedet.
Oh értem..
Csak ez így gáz hogy át ember megveszi drága pénzért bármelyik bérletet nem tud utazni mert nincs helyjegye? Oké hogy Pénztár ingyen ad bérlethez. De azért ez mindennek a teteje .
Hibába van bérletem hiába indulsz 1 órával hamarabb hogy biztos elérd a járataid tök mind1 mert ha nem elővételbe veszel sima jegyet akkor helyed sincs ...
Eddig úgy volt hogy felszállhattak a bérletesek is utánna akik vettek jegyet max helyet cseréltek és utánna jöttek azok az utolsó 5 percben akiknek se jegyük se bérletük..
Kifizetedj előre 1 hónapot. Ott álls sorba de nem félsz fel ? Mert az utolsó 5 percben még csak azt engedik fel aki kézpenzzel a sofőrnél vált jegyet. Mi van?
Akkor a francért van bármilyen bérlet is basszus ..
Nem szoktam kiakatdni .. csak ez számomra nonszensz..
Még orvosnál is időpontok előnyt élveznek de nem úgy megy a rendelés se hogy na az előre akinek van időpontja helye m
Te meg oké hogy be telefonáltam de ha beférsz a munka időbe ellátlak ha nem akkor gyere vissza később/holnap .. ..
Oké hülye példa de úgy csinálták hogy az is be jusson aki nem volt időpontot az is aki csak betelefonált és az is aki foglalt...
Úgy is értitek mire célzok és miért dühít hogy megveszem 18.900Ft-ért az Országbérletet és nem tudom kihasználni a lehetőséget ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!