Kezdőoldal » Közlekedés » Tömegközlekedés » Mi ez a sok vonatgázolas...

Mi ez a sok vonatgázolas mostanaban? Lassan mar minden napra jut

Figyelt kérdés
máj. 30. 12:52
 1/8 A kérdező kommentje:
Ennyire figyelmetlenek az emberek? Bele vannak bujva a telefonjukba vagy be van dugva a fuluk?
máj. 30. 12:52
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
16 vasúti baleset történt januártól áprilisig, ez alig több, mint átlag heti 1 (1,23). 2023-ban 61 baleset 9 halottal, ez is kicsivel több, mint heti 1 (1,17).
máj. 30. 13:02
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
a sima vonatgázolások egy része öngyilkosság, nem véletlen baleset
máj. 30. 13:40
 4/8 anonim válasza:
92%
Még a fényjelző működése ellenére is körbe kell nézni, de szinte senki sem teszi, szoktam figyelni.
máj. 30. 13:41
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nagyrészt öngyilkosság tehát az illető szándékosan lép a vonat elé. Aki autóval vagy bármilyen más járművel hajt ki a vonat elé, azok közt is megeshet hogy öngyilkosság céljából teszik, viszont náluk a másik dolog a túlzott rohanás, sietés, nem képesek kivárni azt a 2-3 percet amíg elhúz a vonat mert sietnek, és türelmetlenek.

Az utcánkban is van egy vasúti átjáró és egyszer épp arra mentem amikor láttam hogy piros jelzés van az autó meg is állt előtte ahogyan kell aztán padlógáz és már át is ment a piroson, a sorompó meg már ereszkedett le, csoda hogy nem szakította ki a helyéről. A vonat meg fél percen belül már ott is volt, tehát még nem is kellett volna sokat várnia.

máj. 30. 14:45
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
Én mindig az utolsó pillanatban zúgok át a mozdony előtt pár méterre...egy számítógépes játékban...;'-)
máj. 30. 15:41
 7/8 anonim ***** válasza:
#6: Euro Truck Simulator 2? A sorompó is nagyon büntet ott, belemész 160-al a sorompónak a 40 tonnás kamikonnal, úgy viselkedik mintha betonfal lenne :D De legalább van szervizbe vontatás a valósággal ellentétben.
máj. 31. 11:14
 8/8 anonim ***** válasza:

Általában évente 100-180 jelentős vasúti baleset történik évente, beleértve az öngyilkosokat is.

És teljesen véletlenszerű, hogy egy hónapban 2 történik, vagy 30. Most éppen egy olyan időszak van, mikor pár nap alatt sok történt.

Hallottam egy esetet pár hónapja, fiatal rendőr akart öngyilkos lenni úgy, hogy a Piroska elé állt a kocsijával. (Nagyeszű...) A Piroska vezetője figyelt, nem lett nagy kár, talán kicsit meglökte az autót.

Hívtak mindenkit, akit kell.

Közben a nem annyira fiatal, ám annál nagyobb hangú jegyvizsgáló nő kikérdezte a rendőr gyereket, hogy mi is volt ez. Mondta, hogy otthagyta a felesége, azért akart meghalni. Mire a jegyvizsgáló nő nagy hangon lelki segélyben részesítette: Kisfiam, hát teljesen hülye vagy te? Hát aranyból volt annak a nőnek a p.nája? Felejtsd el, majd találsz nála sokkal különbet is.

jún. 1. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!